Angajamentele noastre pentru o viață mai bună

Indiferent cât de ambițioase sunt obiectivele și speranțele noastre pentru planetă, Puratos își va pune întotdeauna oamenii pe primul loc. Echilibrăm inovația cu tradiția, pentru a asigura o calitate superioară, care nu ne compromite niciodată valorile și facem tot posibilul pentru a ne împărtăși succesul cu aceia care merg pe acest drum alături de noi.

Lucrăm în armonie cu acele comunități din care facem parte: scopul nostru este să asigurăm venituri sigure și stabile pentru fermierii din întreaga lume și să investim în oferirea unor oportunități educaționale care schimbă vieți prin intermediul asociațiilor noastre Bakery School. Suntem dedicați angajaților noștri și creării unui mediu de lucru atent, care susține diversitatea și promovează dezvoltarea personală.

Obiectivele noastre pe termen lung:

Comunități:

  • Să atingem un Bonus anual de Ciocolată de 4 Milioane EUR până în anul 2025; 
  • Să deschidem o școală de panificație în fiecare an;
  • Să avem 1.000 de elevi în Școlile de Panificație Bakery School până în anul 2030;
  • Ca loc de muncă incluziv, să continuăm să îmbrățișăm diversitatea și egalitatea de șanse pentru toți.

Moștenire:

  • Să conservăm cele 5 soiuri native mexicane de cacao și biodiversitatea fructelor;
  • Să înregistrăm 10.000 de maiale în biblioteca noastră digitală, pentru a înțelege mai bine biodiversitatea.

Moștenire

Moștenire

Panificația și producția de ciocolată sunt printre cele mai vechi și mai prețuite abilități ale omenirii. Suntem foarte mândri să păstrăm această moștenire.

Oamenii

Oamenii

Nu ne putem îndeplini promisiunile decât cu ajutorul unei echipe talentate de oameni. Într-adevăr, oamenii de la Puratos sunt cei care ne fac să fim ceea ce suntem și fac ca valorile noastre să prindă viață.

Comunitățile

Comunitățile

Lucrăm în armonie cu acele comunități din care facem parte: scopul nostru este să asigurăm venituri sigure și stabile pentru fermierii din întreaga lume și să investim în oferirea unor oportunități educaționale care schimbă vieți prin intermediul asociațiilor noastre Bakery School.

Angajamentele noastre față de voi și generațiile următoare

Suntem dedicați creării unui impact pozitiv asupra societății și nu luăm această mare responsabilitate cu ușurință. Prin angajamentele noastre față de voi și față de generațiile viitoare, suntem dedicați unui model de operare holistic, unul sustenabil, respectuos și echilibrat.

Citește mai mult

O planetă mai bună

Aici, la Puratos, știm cât de important este să avem grijă de planeta noastră. Reducem, reutilizăm și reciclăm cât de mult putem și ne-am angajat să ajutăm la conservarea pădurilor și biodiversității. În plus, scopul nostru este să obținem toate ingredientele în mod responsabil, asigurând un impact minim asupra planetei Pământ.

Citește mai mult