Oamenii noștri - Magia noastră

La Puratos, recunoaștem că succesul nostru și capacitatea de a ne îndeplini promisiunile sunt profund înrădăcinate în talentul și dedicarea oamenilor noștri. Echipa noastră întruchipează "Magia Puratos", o forță intangibilă care cuprinde calități precum calitatea, etica, viziunea, curajul, pasiunea și spiritul de echipă. Este magia care ne-a ghidat în ultimii 100 de ani și care continuă să ne propulseze înainte într-un mod responsabil și cu impact.

Sănătate și sigurață

Sănătatea, siguranța și bunăstarea angajaților noștri sunt de cea mai mare importanță. Ne străduim să creăm un loc de muncă lipsit de accidente și vătămări. Ne îmbunătățim în mod constant politicile de sănătate, siguranță și bunăstare pentru a asigura un mediu sigur și de susținere în toate operațiunile noastre din întreaga lume. Controalele medicale periodice, beneficiile și asigurarea de sănătate pentru angajați și familiile acestora demonstrează dedicarea noastră față de bunăstarea lor fizică și le oferă liniște sufletească.

Diversitate și incluziune

Ne-am angajat să creăm un mediu de lucru atent și incluziv, care acceptă diversitatea și promovează dezvoltarea personală. Credem cu tărie că diversitatea forței noastre de muncă este un atu valoros care stimulează inovarea și ne îmbogățește operațiunile comerciale. Ne străduim să obținem o mai mare diversitate și incluziune la fiecare nivel al organizației noastre, unde indivizii sunt apreciați pentru identitățile, perspectivele și contribuțiile lor unice. Prin cultivarea unei culturi incluzive, încurajăm angajamentul, colaborarea și inovarea în rândul echipelor noastre.

Învățare și dezvoltare

Considerăm că învățarea și dezvoltarea continuă sunt esențiale pentru succesul durabil al angajaților noștri. De aceea, din 2006, am înființat Universitatea Puratos, propria noastră instituție de învățământ. Universitatea Puratos oferă cursuri de formare de cea mai bună calitate cu privire la produsele, tehnologiile, capacitățile funcționale și abilitățile de conducere ale companiei noastre.

Prin intermediul programului de învățare Guild, încurajăm o cultură a expertizei și a schimbului de cunoștințe, dezvoltând o competență de clasă mondială în domeniul brutăriei, patiseriei și ciocolateriei.

Cauți rețeta potrivită pentru cariera ta?

Descoperă locurile de muncă disponibile la Puratos!

O viață mai bună

Puratos își va pune întotdeauna oamenii pe primul loc. Echilibrăm inovația cu tradiția, pentru a asigura o calitate superioară, care nu ne compromite niciodată valorile și facem tot posibilul pentru a ne împărtăși succesul cu aceia care merg pe acest drum alături de noi.

Citește mai mult

Moștenirea

Panificația și producția de ciocolată sunt printre cele mai vechi și mai prețuite abilități ale omenirii. Suntem foarte mândri să păstrăm această moștenire.

Citește mai mult