ANGAJAMENTELE NOASTRE PENTRU O PLANETĂ MAI BUNĂ

Aici, la Puratos, știm cât de important este să avem grijă de planeta noastră. Reducem, reutilizăm și reciclăm cât de mult putem și ne-am angajat să ajutăm la conservarea pădurilor și biodiversității. În plus, scopul nostru este să obținem ingredientele în mod responsabil, asigurând un impact minim asupra planetei Pământ. Totuși, acest lucru nu mai este suficient în zilele noastre. Ca atare, ne-am angajat să îndeplinim un set de obiective clare de sustenabilitate: să devenim neutri din punct de vedere al emisiilor de carbon până în anul 2025 pentru operațiunile noastre, echilibrați din punct de vedere al apei până în anul 2030 și, de asemenea, cu deșeuri zero la groapa de gunoi, la nivel mondial până în anul 2030.

Înțelegem că un obiectiv fără un plan este doar un vis, motiv pentru care am venit cu următoarele modalități de a ne ajuta să atingem reperele proiectate. Pentru mai multe informații, consultați raportul nostru anual de sustenabilitate.

Mediu

Mediu

Suntem dedicați creării unui impact pozitiv în societate. În acest scop, implementăm planuri să atingem neutralitatea de carbon, să folosim apa în mod responsabil și să reducem deșeurile.

Aprovizionare responsabilă

Aprovizionare responsabilă

Pentru a produce ingrediente de înaltă calitate pentru industriile noastre de panificație, patiserie și ciocolaterie, Puratos obține multe materii prime diferite din întreaga lume. Suntem dedicați 100% aprovizionării responsabile și asigurăm colaborare și păstrarea unui dialog deschis cu oamenii implicați în lanțul nostru de furnizare.

Angajamentele noastre față de voi și generațiile următoare

Suntem dedicați creării unui impact pozitiv asupra societății și nu luăm această mare responsabilitate cu ușurință. Prin angajamentele noastre față de voi și față de generațiile viitoare, suntem dedicați unui model de operare holistic, unul sustenabil, respectuos și echilibrat.

Citește mai mult

O viață mai bună

Puratos își va pune întotdeauna oamenii pe primul loc. Echilibrăm inovația cu tradiția, pentru a asigura o calitate superioară, care nu ne compromite niciodată valorile și facem tot posibilul pentru a ne împărtăși succesul cu aceia care merg pe acest drum alături de noi.

Citește mai mult