Vinde online produsele tale de brutărie - patiserie prin Bakeronline - și păstrezi distanța socială

Comenzile online ajută consumatorii să stea în casă și să păstreze distanța socială, ca măsură de prevenție a răspândirii Coronavirus. În această perioadă pe care o traversăm împreună, te sprijim să-ți vinzi produsele de panificație prin intermediul unei platforme de comerț online.

Comerț online pentru brutării și patiserii

Trăim vremuri provocatoare - iar proiectele, afacerile și serviciile sunt puse la grele încercări. Ca întotdeauna, primele afectate de un mediu dificil sunt micile afaceri locale. Noi, cei de la Puratos, suntem aici să vă sprijinim.

Dacă aveți o brutărie-patiserie sau sunteți un mic producător din industria de panificație, vă punem la dispoziție gratuit o platformă digitală cu care vă puteți adapta rapid la modalitățile de a face vânzări online - atât de necesare în această perioadă.

Astfel, vă puteți continua activitatea în contextul unei situații de criză, cum este cea pe care o traversăm împreună.

Alături de Bakeronline, partenerii noștri în tehnologie și soluții digitale, îți oferim o platformă de comerț online cu soluții complete și personalizate care te ajută să-ți vinzi produsele de panificație. Află mai departe cum te poți înregistra pe platformă și cum te sprijinim să-ți listezi produsele!

Magazinul tău online, la un click distanță

De ce să te înregistrezi pe Bakeronline:

 • Înregistrarea afacerii tale este gratuită
 • Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
 • Gestionezi comenzile direct din platforma Bakeronline
 • Acces gratuit la suport tehnic și consultanță de markting

Ce oferi clienților tăi prin Bakeronline:

 • Tranzacții sigure
 • Serviciu disponibil non-stop, simplu și rapid
 • Acces oricând și de pe orice dispozitiv
 • Plăți online în siguranță

Și încă ceva: prin comenzile online vei evita cozile în brutărie și astfel, în această perioadă riscantă, clienții tăi păstrează distanța socială pentru a preveni răspândirea Coronavirus.

Cum funcționează vânzările produselor de brutărie și patiserie pe Bakeronline

Platforma digitală Bakeronline este gândită și creată pentru nevoile brutarilor și a patiserilor - și ale clienților lor. De aceea, pe lângă imagini și descrieri complete în limba română, produsele tale vor avea mențiuni specifice produselor de brutărie ca să fie găsite mai ușor.

Odată ce clienții găsesc online produsele pe care le oferi, plasează o comandă, aleg când vor să beneficieze de ea și plătesc online. Atât de simplu! Tu pregătești produsele și clientul se prezintă la magazin cu numărul comenzii.

Sugestiile noastre:

 • Amenajează în magazin un loc doar pentru comenzi, de unde clienții le pot ridica direct, păstrând distanța.
 • Oferă clienților tăi varianta de a primi comanda direct acasă: folosește pentru livrări oameni din echipă care în această perioadă au mai mult timp liber.
Startup Stock Photos

Înscrie-te acum. E gratuit. E rapid. E fără obligații.

Odată cu înscrierea în platformă, te ajutăm gratuit - în doar câteva zile - cu toți pașii necesari pentru listarea produselor tale online. Ai numeroase avantaje:

 • Poți să listezi online până la 20 de produse de panificație
 • Toate tranzacțiile sunt online
 • Te ajutăm cu suport tehnic
 • Te sprijinim să-ți promovezi mai bine afacerea

Suntem aici să te sprijinim!

Pentru și mai mult suport, îți împărtășim din experiența noastră de peste 100 de ani în industria de panificație, din toată lumea. De aceea, îți vom oferi cu plăcere recomandările noastre de comunicare și promovare online - știm că funcționează și credem în ele cu adevărat.

Configurarea magazinului tău online în platformă este gratuită - până la 31 mai 2020 [*]. În aceste zile lucrăm să punem la punct ultimele detalii și să aliniem micile modificări, astfel încât serviciul să fie complet funcțional în următoarea perioadă [**]. Pentru a fi primul care află cum poți fi prezent cu magazinul tău online și cum te putem sprijni între timp, te rugăm să ne contactezi.

[*] [**] Aceste informații pot suferi modificări în funcție de evoluția situației de criză generate de răspândirea virusului COVID-19