Promoție de Septembrie: "Carat. Glazuri de cofetărie adaptate gusturilor tale"

1 sept. 2020

Centre de Ciocolată
Batoane de ciocolată
Glazuri de cofetărie
Praline
Drajeuri cu ciocolată
Decor ciocolată
Praline înrobate
Trufe
Centre de inovație
Figurine de ciocolată

Carat oferă o gamă largă de glazuri și umpluturi delicioase, care completează gustul, aspectul și aroma produselor finite cu nuanțe de ciocolată. Produsele Carat perfect satisfac cerințele exigente a brutarilor, patisierilor și ciocolatierilor moderni.

PROMOȚIA: 3+1 CADOU la procurarea glazurilor de cofetărie Carat Cover Classic

Glazurile de cofetărie sunt preparate din cacao pudră și grăsimi vegetale precum uleiul din sâmburi de palmier sau uleiul de cocos. Arată că ciocolata, au gust de ciocolată însă sunt mult mai ușor de utilizat. Este suficient să le topești și să le aplici. Puratos oferă o gamă de glazuri de cofetărie de înaltă calitate pentru o varietate de aplicații. Selectând cu atenție cele mai bune boabe de cacao și cele mai proaspete ingrediente, gama Carat se evidențiază prin calitatea superioară, gustul excelent, textura fină și vâscozitate potrivită.

Gama de produse Carat Cover Classic

  • Carat Cover Classic Dark - Glazură de cofetărie neagră (sac 15 kg)

  • Carat Cover Classic White - Glazură de cofetărie albă ( sac 15kg)

Carat

Gama Carat este produsă la fabrica Puratos Moldova, având ca scop satisfacerea preferințelor clienților și specificul aplicațiilor locale și regionale. În caz că produsul pe care îl solicitați nu este disponibil în gama noastră standard, îl putem elabora pentru dvs., în conformitate cu cerințele față de gust, textură, performanță și aplicație.