Croissant cu piersici și cremă

Din ingrediente vegane

Ingrediente

BICOLOR

Cum obțineți culoarea portocalie? Scoate 425 gr de aluat cu 2 minute înainte finalizarea frământării și mixați-l cu 1 gr de colorant roșu și 0,50 gr de colorant galben diluat cu câteva picături de apă.

Alimentația este cea mai puternică pârghie pentru optimizarea sănătății umane și a sustenabilității planetei. Este o provocare imensă să oferi unei populații mondiale, într-o continuă creștere, diete sănătoase din sisteme alimentare durabile. O dietă bogată în alimente pe bază de plante și cu mai puține alimente de origine animală va duce la îmbunătățirea beneficiilor pentru sănătate și mediu. Puratos consideră că este momentul să abordăm necesitatea unui sistem alimentar sustenabil, motiv pentru care ne angajăm să conștientizăm valoarea, impactul pozitiv și beneficiile consumului de mai multe plante asupra sănătății planetei, cuprinzând sănătatea publică, sustenabilitatea economică și a mediul înconjurător.

MOD DE LUCRU

Aluat

Modelare

DECORARE ÎNAINTE DE COACERE

COACERE

DUPĂ COACERE

Glazurați cu sirop. Tăiați ușor croasantul și turnați un strat subțire de Topfil Peach, apoi acoperiți cu un strat de cremă diplomat închideți. Puneți o avelină de cremă deasupra și decorați cu coacăze roșii și o pipetă/fiolă de 4 ml umplută cu sirop de cireșe.

Descoperă Nutrition info

1041Kcal
Valoare energetică

249Kj
Valoare energetică

13g
Grăsimi

6.9g
Saturate

30g
Carbohidrați

14g
Zaharuri

*