Merveilleux Doi în unu

Rețetă Merveilleux Doi în unu

  • Bezea cu cacao 
  • Chantilly 
  • Decor

Modul de preparare

Bezea cu cacao

Se încălzesc primele 2 ingrediente la 118°C. Când siropul ajunge la aproximativ 108°C, se bate albușul de ou cu zahărul până la o textură fermă. Adăugați siropul fiert și amestecați până când bezeaua ajunge la aproximativ 24°C. Se formează bezele (+-3cm Ø) pe o hârtie de copt și se dă la cuptor pe vatră. Coaceți timp de 120 min în cuptor. Temperaturile de sus și de jos sunt de 130°C. Deschideți clapeta.


Chantilly
Se încălzește Passionata la 80°C. Se toarnă peste ciocolată și se amestecă bine. Se pune o noapte la frigider.

Decor

Creați tuburi de ciocolată cu Belcolade Noir Selection (aproximativ 4 cmØ și 6 cm↕). Întindeți niște ciocolată și decupați inimioare. Lăsați să se cristalizeze.


Asamblare

Se ia un tub de ciocolată și se pune o bezea în el. Bateți Chantilly ușor și puneți deasupra bezelei. Așezați o a doua bezea deasupra. Finalizați cu un punct de chantilly și lipiți inima în partea din față a tubului.

Love is in the air

Autor: Puratos Moldova

Un desert deosebit de gustos și aspectuos, care cucerește inimile clienților tăi

Lasă-te inspirat
Merveilleux Clasic
Un Merveilleux delicioas cu bezea și Chantilly din ciocolată pentru cei care iubesc deserturile tematice de Ziua Îndrăgostiților și nu numai.
Merveilleux Sharing is caring
Merveilleux cu bezea din zmeură, ciocolată și inimă de fructe