Cu ajutorul echipelor noastre multidisciplinare, oferim numeroase instrumente și servicii pentru a-i ajuta pe brutari, patiseri și ciocolatieri să creeze noi produse sau să reformuleze soluții existente pentru a veni în întâmpinarea noilor tendințe și pentru a satisface așteptările tot mai înalte ale clienților!

Suport nutrițional

Suport nutrițional

O echipă multidisciplinară te poate ajuta să dezvolți produse mai sănătoase. Contactează-ne pentru a discuta despre (re)formularea produselor tale, comunicare nutrițională și legislație.

Servicii de analiză senzorială

Servicii de analiză senzorială

Te putem ajuta să înțelegi mai bine cum percep consumatorii produsele tale. Împărtășim cu tine metodele noastre de analiză și să vă instruim.

Taste Tomorrow

Taste Tomorrow

Un studiu amplu de cercetare în rândul consumatorilor care oferă o perspectivă amănunțită asupra comportamentului, atitudinii, opțiunilor și tendințelor consumatorilor de produse de brutărie, patiserie și ciocolaterie, ajutându-i astfel pe clienții noștri să înțeleagă mai bine tendințele pieței și să își dezvolte afacerea.

Focus pe

Nutriție

Dorim să avem un un rol proactiv în oferirea de materii prime nutritive și benefice. De aceea integram nutriția în tot ceea ce facem.

Descoperă

Ale noastre

Produse

Explorează gama noastră de produse care îmbunătățesc valoarea nutritivă al produsului finit.

Descoperă