Explorează cele mai recente reușite ale programului Cacao-Trace în legătură cu impactul sustenabil al culturii de cacao

Pornește într-o călătorie în care gustul deosebit întâlnește fapta bună. Programul nostru sustenabil Cacao-Trace este dedicat creării unui viitor cu adevărat sustenabil pentru lanțul de cacao și pentru toți cei implicați. Descoperă impactul profund pe care Cacao-Trace îl are asupra comunităților de cultivatori de cacao, asupra clienților noștri, asupra consumatorilor tăi și asupra planetei. 

Responsabilizarea fermierilor, transformarea vieților

Cu Cacao-Trace, angajamentul nostru se extinde dincolo de boabele de cacao de înaltă calitate. Împreună cu clienții noștri, le dăm forță agricultorilor de cacao și creăm un impact de durată asupra comunităților de cacao. Prin intermediul mecanismelor Quality Premium și Chocolate Bonus, ne asigurăm că fermierii Cacao-Trace se bucură de venituri mai bune, adăugând între 2 și 5 luni de venit. Numai în 2023, Bonusul de ciocolată a atins 2,4 milioane de euro, de care au beneficiat 23 247 de familii de fermieri din 8 țări. 

Descoperă mai multe despre modul în care alegerea Cacao-Trace poate face diferența.

Bonusul pentru ciocolată, returnat 100% către cultivatorii de cacao prin plăți directe și proiecte comunitare, a contribuit la schimbarea vieților membrilor comunităților producătoare de cacao. În 2023, programul Cacao-Trace a sprijinit proiecte transformatoare, modelând un viitor mai promițător pentru copiii fermierilor noștri de cacao prin finalizarea a 12 proiecte școlare și oferind acces constant la apă curată și potabilă pe tot parcursul anului pentru comunitățile de fermieri de cacao prin construirea a 46 de echipamente de apă. 

Cultivarea unui viitor sustenabil pentru lanțul de cacao

Cultivarea unui viitor sustenabil pentru lanțul de cacao

Prin compensarea unei părți din emisiile noastre de CO2 prin intermediul programului „Carbon in setting” în cadrul lanțului nostru de aprovizionare cu cacao, intenționăm să reducem și mai mult amprenta noastră de carbon și să sprijinim cultivatorii de cacao în construirea unor ferme mai inteligente din punct de vedere climatic și totodată mai rezistente. În prezent, suntem deja activi în 6 programe Cacao-Trace cu inițiative de agroforesterie și de agricultură inteligentă din punct de vedere climatic și ne propunem să plantăm 3,4 milioane de copaci până în 2030. Explorează mai multe despre angajamentul nostru față de o planetă sustenabilă.

Consolidarea afacerii tale, promovarea sustenabilității

Succesul programului Cacao-Trace și impactul său considerabil se bazează pe o călătorie colaborativă care le permite comunităților, clienților și partenerilor noștri să aducă iubitorilor de ciocolată delicioasă și liniște sufletească. 

Oferim clienților noștri un avantaj competitiv, profitând de creșterea accelerată a produselor durabile pe bază de cacao, 68% dintre consumatori dorind produse alimentare obținute prin metode de cultivare sustenabile (studiul Taste Tomorrow, 2023). Ne angajăm în domeniul sustenabilității pentru a ne asigura că ciocolatierii, cofetarii, patiserii și brutarii au acces la produse excepționale pe bază de cacao ce se aliniază cu tendințele clienților. Abordarea unică a programului Cacao-Trace crește valoarea și povestea produsului, ceea ce conduce la furnizarea de ciocolată delicioasă fără griji pentru iubitorii de ciocolată. Explorează modul în care angajamentul tău față de un lanț de ciocolată mai sustenabil îmbunătățește atât creațiile tale pe bază de ciocolată, cât și satisfacția consumatorilor.

Dorești mai multe detalii despre programul nostru sustenabil Cacao-Trace?