Tort cu ciocolată certificată Cacao-Trace

Ingrediente

Modul de preparare:

Blatul de tort

Poate fi utilizat atât pentru blaturi groase, cât și subțiri.

Timp de coacere: 35 minute
Tip cuptor: cuptor tip punte
Temperatura sus: 180°C
Temperatura jos: 180°C
Cuptor: închis
Pierdere de apă: 10%

Umplutura de ciocolată

Topește Carat Decorcrem Dark Choco Cacao-Trace până obții o textură moale și omogenă.

Decorul

Răzuiește câteva fâșii de ciocolată Belcolade Selection Noir Cacao-Trace.
Încălzește Carat Decorcrem Dark Choco Cacao-Trace până la 28°C și lasă deoparte.

Asamblarea

Decupează un cerc din blat și pune un strat (100 g) de Carat Decorcrem Dark Choco Cacao-Trace deasupra.
Așază al doilea strat de blat și întinde un nou strat (100 g) de Carat Decorcrem Dark Choco Cacao-Trace.
Adaugă un al treilea strat de blat și acoperă întregul tort cu un strat subțire de Decorcrem. Lasă la frigider până se întărește.
După ce tortul s-a stabilizat, acoperă-l complet cu Decorcrem și decorează-l cu fâșii de ciocolată.