Temperarea ciocolatei (prin metoda cu
untul de cacao): Se încălzește Belcolade Selection Noir
până la temperature de 45-50°C, se răcește până la 35°C, se adaugă untul de
cacao (1%), se amestecă bine până ciocolata ajunge la temperatura de 30-
31° C.
Se toarnă în forme de policarbonat, se îndepărtează excesul și se lasă la
cristalizare (T=16°C) timp de 1 h.
Umplutura
Se umplu carcasele cu Carat Nuxel Pistachio Kataifi, se lăsă la cristalizare
T=16°C, timp de 1 h.
Finisare
Se încălzește Belcolade Selection Noir până la 45-50°C, se răcește până la 35°C,
se adăugă untul de cacao (1%), se amestecă bine până ciocolata ajunge la
temperatura de 30-31°C.
Se toarnă stratul de deasupra în forme și se lăsă la cristalizare T=16-18°C, min. 6h.
Praline Dubai
Autor: Puratos Moldova
Urmează trendul Dubai cu o rețetă modernă: Carat Nuxel Pistachio Crispy Kataifi și ciocolată fină. Un mix unic de texturi și arome orientale!
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.