Praline Dubai

Ingrediente

Modul de preparare

Carcasa
Temperarea ciocolatei (prin metoda cu untul de cacao): Se încălzește Belcolade Selection Noir până la temperature de 45-50°C, se răcește până la 35°C, se adaugă untul de cacao (1%), se amestecă bine până ciocolata ajunge la temperatura de 30- 31° C. Se toarnă în forme de policarbonat, se îndepărtează excesul și se lasă la cristalizare (T=16°C) timp de 1 h.

Umplutura
Se umplu carcasele cu Carat Nuxel Pistachio Kataifi, se lăsă la cristalizare T=16°C, timp de 1 h.

Finisare
Se încălzește Belcolade Selection Noir până la 45-50°C, se răcește până la 35°C, se adăugă untul de cacao (1%), se amestecă bine până ciocolata ajunge la temperatura de 30-31°C. Se toarnă stratul de deasupra în forme și se lăsă la cristalizare T=16-18°C, min. 6h.

Praline Dubai

Autor: Puratos Moldova

Urmează trendul Dubai cu o rețetă modernă: Carat Nuxel Pistachio Crispy Kataifi și ciocolată fină. Un mix unic de texturi și arome orientale!

Mai multe rețete
Tartă Dubai
Texturi surprinzătoare și arome intense: Tarta Dubai combină fistic, kadayif și ciocolată premium Belcolade. Încearcă rețeta noastră!
Panettone Dubai
Panettone Dubai, pregătit cu Tegral Panettone Special pentru o textură perfectă, îmbogățit cu Nuxel Pistachio pentru un gust intens de fistic și finisat glazura Carat Coverlux. O experiență dulce de excepție!
Belcolade Dubai Bar
Urmează trendul Dubai cu această rețetă sofisticată: ciocolată belgiană Belcolade premium, influențe orientale și un gust de neuitat.
Vanilla Crispy Mousse
Încearcă rețeta de Vanilla Crispy Mousse cu ciocolată Belcolade și Carat Nuxel Pistachio Kataifi, un desert elegant și irezistibil, perfect pentru orice ocazie specială.