Praline Dubai

Ingrediente

Modul de preparare

Carcasa
Temperarea ciocolatei (prin metoda cu untul de cacao): Se încălzește Belcolade Selection Noir până la temperature de 45-50°C, se răcește până la 35°C, se adaugă untul de cacao (1%), se amestecă bine până ciocolata ajunge la temperatura de 30- 31° C. Se toarnă în forme de policarbonat, se îndepărtează excesul și se lasă la cristalizare (T=16°C) timp de 1 h.

Umplutura
Se umplu carcasele cu Carat Nuxel Pistachio Kataifi, se lăsă la cristalizare T=16°C, timp de 1 h.

Finisare
Se încălzește Belcolade Selection Noir până la 45-50°C, se răcește până la 35°C, se adăugă untul de cacao (1%), se amestecă bine până ciocolata ajunge la temperatura de 30-31°C. Se toarnă stratul de deasupra în forme și se lăsă la cristalizare T=16-18°C, min. 6h.

Praline Dubai

Autor: Puratos Moldova

Urmează trendul Dubai cu o rețetă modernă: Carat Nuxel Pistachio Crispy Kataifi și ciocolată fină. Un mix unic de texturi și arome orientale!