Vanilla Crispy Mousse

INGREDIENTE

Modul de preparare

Baza de biscuite
Toate ingredientele se mixează în bolul unui mixer cu paleta până se formează o bilă omogenă. Aluatul se întinde până la o grosime de 3-4 mm, se decupează cercuri cu d= 6 cm, se lasă la frigider pentru 30 min. Se coace la temperatura de 160°C, timp de 8 min.

Mousse de vanilie
Gelatina se hidratează cu apă. Belcolade Selection Blanc împreună cu 90g Passionata se topesc la microundă, se adaugă gelatina hidratată, se omogenizează. Într-un bol se mixează 156g Passionata împreună cu crema de brânză și semințele de la păstaia de vanilie, se adaugă compoziția de ciocolată, se mixează bine. Compozitia rezultată se repartizează în formele de silicon. Se congelează.

Acoperire
Carat Nuxel Pistachio Crispy Kataifi se mixează cu Carat Decorcrem White 520, se încălzesc la microundă până la 45°C.

Vanilla Crispy Mousse

Autor: Puratos Moldova

Urmează trendul Dubai cu o rețetă modernă: Carat Nuxel Pistachio Crispy Kataifi și ciocolată fină. Un mix unic de texturi și arome orientale!