Toate ingredientele se mixează în bolul unui mixer cu paleta până se formează o
bilă omogenă. Aluatul se întinde până la o grosime de 3-4 mm, se decupează
cercuri cu d= 6 cm, se lasă la frigider pentru 30 min.
Se coace la temperatura de 160°C, timp de 8 min.
Mousse de vanilie
Gelatina se hidratează cu apă. Belcolade Selection Blanc împreună cu
90g Passionata se topesc la microundă, se
adaugă gelatina hidratată, se omogenizează. Într-un bol se mixează
156g Passionata împreună cu crema de brânză și
semințele de la păstaia de vanilie, se adaugă
compoziția de ciocolată, se mixează
bine. Compozitia rezultată se repartizează
în formele de silicon. Se congelează.
Acoperire
Carat Nuxel Pistachio Crispy Kataifi se mixează cu Carat Decorcrem White 520, se
încălzesc la microundă până la 45°C.
Vanilla Crispy Mousse
Autor: Puratos Moldova
Urmează trendul Dubai cu o rețetă modernă: Carat Nuxel Pistachio Crispy Kataifi și ciocolată fină. Un mix unic de texturi și arome orientale!
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.