Toate ingredientele se mixează în bolul unui mixer cu paleta până se formează o
bilă omogenă. Aluatul se întinde până la o grosime de 3 mm, se formează tarta cu
d=12 cm, se lasă la frigider pentru 30 min. Se coace la temperatura de 160°C, timp
de 12 min.
Inserția
Fiecare tartă se umple cu 100 g de Carat Nuxel Pistachio Crispy Kataifi, se nivelează. Se lasă la frigider pentru 1h.
Ganache
Belcolade Selection Lait se mixează cu frișca Whippak, se încălzesc la
microundă până la 45°C, se omogenizează. Se aplică câte 60g pe
deasupra stratului de cremă. Se lasă la stabilizare la frigider pentru 2h.
Dubai Tart
Autor: Puratos Moldova
Nivel complexitate:
Urmează trendul Dubai cu o rețetă modernă: ciocolată Belcolade de calitate superioară și arome orientale. Un mix unic de arome!
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.