Tartă Dubai

INGREDIENTE

Metoda de lucru

Aluat tartă
Toate ingredientele se mixează în bolul unui mixer cu paleta până se formează o bilă omogenă. Aluatul se întinde până la o grosime de 3 mm, se formează tarta cu d=12 cm, se lasă la frigider pentru 30 min. Se coace la temperatura de 160°C, timp de 12 min.

Inserția
Fiecare tartă se umple cu 100 g de Carat Nuxel Pistachio Crispy Kataifi, se nivelează. Se lasă la frigider pentru 1h.

Ganache
Belcolade Selection Lait se mixează cu frișca Whippak, se încălzesc la microundă până la 45°C, se omogenizează. Se aplică câte 60g pe deasupra stratului de cremă. Se lasă la stabilizare la frigider pentru 2h.

Dubai Tart

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Urmează trendul Dubai cu o rețetă modernă: ciocolată Belcolade de calitate superioară și arome orientale. Un mix unic de arome!