Toate ingredientele se mixează în bolul unui mixer cu paleta timp de 3 minute la
viteză medie. Aluatul se întinde până la o grosime de 6 mm. Se coace la temperatura de 170°C, timp de 8 minute.
Se decupează 3 cercuri cu d=18 cm.
Inserția
Carat Nuxel Pistachio Kataifi, se transferă într-un poș
Asamblare
Se pregăteste o formă cu d=18 cm cu folie acetată, primul strat se pune blatul,
după care 200g Carat Nuxel Pistachio Kataifi, se niveleează, se repetă încă
o dată straturile, se acoperă cu blat, se pune la frigider pentru minim 3h
Acoperire
Carat Decorcrem Dark 520 se încălzeste până la 45°C, se aplică pe tortul rece. Se
pune tortul la frigider pentru stabilizare.
Tort Dubai
Autor: Puratos Moldova
Urmează trendul Dubai cu o rețetă modernă: Carat Nuxel Pistachio Crispy Kataifi și ciocolată fină. Un mix unic de texturi și arome orientale!
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.