Tort Dubai

Ingrediente:

Modul de preparare:

Blatul
Toate ingredientele se mixează în bolul unui mixer cu paleta timp de 3 minute la viteză medie. Aluatul se întinde până la o grosime de 6 mm. Se coace la temperatura de 170°C, timp de 8 minute. Se decupează 3 cercuri cu d=18 cm.

Inserția
Carat Nuxel Pistachio Kataifi, se transferă într-un poș

Asamblare
Se pregăteste o formă cu d=18 cm cu folie acetată, primul strat se pune blatul, după care 200g Carat Nuxel Pistachio Kataifi, se niveleează, se repetă încă o dată straturile, se acoperă cu blat, se pune la frigider pentru minim 3h

Acoperire
Carat Decorcrem Dark 520 se încălzeste până la 45°C, se aplică pe tortul rece. Se pune tortul la frigider pentru stabilizare.

Tort Dubai

Autor: Puratos Moldova

Urmează trendul Dubai cu o rețetă modernă: Carat Nuxel Pistachio Crispy Kataifi și ciocolată fină. Un mix unic de texturi și arome orientale!