Se unesc toate ingredientele în cuva mixerului. Se mixează cu paleta timp de 4
min, la viteză medie. Aluatul se transferă în forma de metal (d=18cm),tapetată cu
folie de aluminiu, se coace timp de 45-50 min , la temperatura de 170°C.
Umplutura crocantă
Întindem umplutura crocantă între blatul de pandişpan și foile fine.
Astfel, evităm înmuierea umpluturii crocante.
Foi fine cu cacao
Laptele condensate se amestecă cu Passionata, se adaugă ouăle și uleiul,
apoi se omogenizează. Se încorporează făina, cacao și praful de copt. Se lasă
aluatul pentru 30 min. Se întinde în strat subțire de diametrul 16 cm.
Se coace timp de 8-10 min în cuptorul preîncălzit la 180°C.
Din aluat dat obţinem 6 foi. În tort utilizăm doar 2 foi !
Cremă de banană pentru asamblare
În cuva mixerului apa se mixează cu Bavarois Banana timp de 1 min, se
adaugă frișca Whippak și mascarpone. Mixăm totul, până obținem o textură
stabilă.
Crema ganache
Încălzim frişca Whippak turnăm peste Carat Coverlux Dark, amestecăm. Turnăm într-un vas, acoperim cu peliculă alimentară în contact cu crema. Lăsăm la rece pentru 8-12 h. Mixăm cu paleta la viteză medie.
Acoperire
CARAT Decorcrem Dark 520, se încălzeşte până la temperatura de
45-50°C, se aplică pe produs când a ajuns la temperatura de 42-45°C.
Tort cu banane
Autor: Puratos Moldova
Tort cu banană în straturi: blat de cacao, cremă fină, inserție crocantă și ganache fin. Creat cu ingrediente profesionale pentru un rezultat spectaculos, de fiecare dată.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.