Se amestecă toate ingredientele folosind o moară de piatră. Se temperează pralina până la o temperatură de 24°C.
Se toarnă într-o formă de 36x27 cu o grosime de 6 mm și se lasă să se cristalizeze timp de câteva minute în frigider la 4°C.
Se transferă la un frigider cu temperatura de 15°C.
Kaffir Lime Ganache
Se încălzesc smântâna, zahărul invertit și lime kaffir până la 85 °C. Se toarnă peste aceasta Belcolade Origins Lait Cameroon 45 Cacao-Trace.
Se amestecă cu un mixer manual pentru a obține un ganache omogen și fluid. Când amestecul ajunge la 35-38 °C, se adaugă untul și se amestecă din nou.
Se pune ganache-ul de ciocolată peste praliné-ul cu boabe de piper roz într-o formă de 36x27cm cu o grosime de 6mm și se lasă să se întărească peste noapte într-un frigider la 15°C cu un nivel mediu de umiditate sub 60%.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.