Tartă ChocoNut Cacao-Trace

Ingrediente

Modul de preparare

Aluat pe bază de plante

Se face o structură sfărâmicioasă din bucățile de unt reci și Tegral Patacrout și se adaugă ouăle pentru a obține un aluat. Se rulează între 2 hârtii de copt : 3 mm și se modelează formele de tartă.

11,11% Pierdere de apă


Asamblare

Se modeleză aluatul de tartă în inel inel.
Se adaugă 20 g de Carat Nuxel Hazelnut Plant-Based Cacao-Trace în fiecare tartă și se termină cu o grilă făcută din același aluat.

20min | Cuptor etajat | 180°C sus - 180°C jos | deschis


Glazură de acoperire neagră

Se topește Carat Cakau/Coverlux Dark Cacao-Trace la 45°C și se înmoaie tarta în el.
Se pune la frigider timp de 10 minute.
Faceți medalionul cu Carat Cakau/Coverlux Dark Cacao-Trace topit, folosind o ștampilă congelată.


Nutritional Information

Descoperă Nutrition info

590.24Kcal
Valoare energetică

2457.22Kj
Valoare energetică

38.85g
Grăsimi

34.96g
Saturate

52.66g
Carbohidrați

43.03g
Zaharuri

*