Se face o structură sfărâmicioasă din bucățile de unt reci și Tegral Patacrout și se adaugă ouăle pentru a obține un aluat. Se rulează între 2 hârtii de copt : 3 mm și se modelează formele de tartă.
11,11% Pierdere de apă
Se modeleză aluatul de tartă în inel inel.
Se adaugă 20 g de Carat Nuxel Hazelnut Plant-Based Cacao-Trace în fiecare tartă și se termină cu o grilă făcută din același aluat.
20min | Cuptor etajat | 180°C sus - 180°C jos | deschis
Se topește Carat Cakau/Coverlux Dark Cacao-Trace la 45°C și se înmoaie tarta în el.
Se pune la frigider timp de 10 minute.
Faceți medalionul cu Carat Cakau/Coverlux Dark Cacao-Trace topit, folosind o ștampilă congelată.
590.24Kcal
Valoare energetică
2457.22Kj
Valoare energetică
38.85g
Grăsimi
34.96g
Saturate
52.66g
Carbohidrați
43.03g
Zaharuri
*
Valoare energetică 590.24Kcal | ||
Valoare energetică 2457.22Kj | ||
Grăsimi 38.85g | ||
Saturate 34.96g | ||
Carbohidrați 52.66g | ||
Zaharuri 43.03g | ||
Fibers 5.76g | ||
Proteine 4.16g | ||
Salt 0.05mg |