 
    
        
    
    
                
             Se face o structură sfărâmicioasă din bucățile de unt reci și Tegral Patacrout  și se adaugă ouăle pentru a obține un aluat. Se rulează între 2 hârtii de copt : 3 mm și se modelează formele de tartă. 
11,11% Pierdere de apă
Se modeleză aluatul de tartă în inel inel. 
Se adaugă 20 g de Carat Nuxel Hazelnut Plant-Based Cacao-Trace în fiecare tartă și se termină cu o grilă făcută din același aluat. 
20min | Cuptor etajat | 180°C sus - 180°C jos | deschis
Se topește Carat Cakau/Coverlux Dark Cacao-Trace la 45°C și se înmoaie tarta în el. 
Se pune la frigider timp de 10 minute. 
Faceți medalionul cu Carat Cakau/Coverlux Dark Cacao-Trace topit, folosind o ștampilă congelată.
590.24Kcal
                        
                        Valoare energetică
                    
2457.22Kj
                        
                        Valoare energetică
                    
38.85g
                        
                        Grăsimi
                    
34.96g
                        
                        Saturate
                    
52.66g
                        
                        Carbohidrați
                    
43.03g
                        
                        Zaharuri
                    
*
| Valoare energetică 590.24Kcal | ||
| Valoare energetică 2457.22Kj | ||
| Grăsimi 38.85g | ||
| Saturate 34.96g | ||
| Carbohidrați 52.66g | ||
| Zaharuri 43.03g | ||
| Fibers 5.76g | ||
| Proteine 4.16g | ||
| Salt 0.05mg |