Într-un bol de mixer cu paletă, amestecă toate ingredientele la viteză mare timp de cinci minute.
Pune între 20 și 30 de grame de compoziție în fiecare choux.
În bolul mixerului cu tel, amestecă Cremyvit-ul cu apa la viteză mare timp de cinci minute.
Topește ciocolata până ajunge la 35ºC și toarn-o în bolul mixerului.
Pune câte 30 de grame de compoziție în fiecare ecler.
Topește ciocolata la 40–45°C și adaugă fondantul.
Amestecă-le bine, apoi adaugă apă până obții consistența dorită.
Folosește glazura la o temperatură cuprinsă între 32 și 35°C.
Aplică aproximativ 20 de grame pe fiecare ecler.
Se fac 3 găuri în partea de jos a eclerelor pentru a introduce+/- 30 gr de cremă de ciocolată răcită.
Se acoperă cu glazura fondantă de ciocolată.
264.4Kcal
Valoare energetică
1107.84Kj
Valoare energetică
12.28g
Grăsimi
4.3g
Saturate
35.03g
Carbohidrați
23.92g
Zaharuri
*
Valoare energetică 264.4Kcal | ||
Valoare energetică 1107.84Kj | ||
Grăsimi 12.28g | ||
Saturate 4.3g | ||
Carbohidrați 35.03g | ||
Zaharuri 23.92g | ||
Fibers 1.11g | ||
Proteine 2.82g | ||
Salt 0.41mg |