Ecler clasic

O rețetă de Ecler cu cremă de ciocolată

Ingrediente

Modul de preparare

Aluatul Choux

Într-un bol de mixer cu paletă, amestecă toate ingredientele la viteză mare timp de cinci minute.

Pune între 20 și 30 de grame de compoziție în fiecare choux.


Crema de ciocolată

În bolul mixerului cu tel, amestecă Cremyvit-ul cu apa la viteză mare timp de cinci minute.

Topește ciocolata până ajunge la 35ºC și toarn-o în bolul mixerului.

Pune câte 30 de grame de compoziție în fiecare ecler.


Glazura

Topește ciocolata la 40–45°C și adaugă fondantul.

Amestecă-le bine, apoi adaugă apă până obții consistența dorită.

Folosește glazura la o temperatură cuprinsă între 32 și 35°C.

Aplică aproximativ 20 de grame pe fiecare ecler.


Asamblare

Se fac 3 găuri în partea de jos a eclerelor pentru a introduce+/- 30 gr de cremă de ciocolată răcită.

Se acoperă cu glazura fondantă de ciocolată.


Descoperă Nutrition info

264.4Kcal
Valoare energetică

1107.84Kj
Valoare energetică

12.28g
Grăsimi

4.3g
Saturate

35.03g
Carbohidrați

23.92g
Zaharuri

*

Descoperă

Mai multe rețete