Într-un bol de mixer cu un atașament pentru palete, se amestecă toate ingredientele împreună la viteză mare timp de cinci minute
Se introduc între 30 și 40 de grame per choux
Se aplică un disc de crumble.
Într-un bol de mixare cu atașament pentru palete, se bate Mimetic cu zahărul brun și se încorporează făina și pudra de cacao. Se stratifică între două hârtii de copt la 2 mm.
Se decupează în prealabil discul și se congelează gata pentru a fi aplicat pe aluatul choux.
În bolul mixerului echipat cu tel, amestecă Cremyvit-ul și apa la viteză mare timp de cinci minute.
Topește ciocolata la 35ºC și toarn-o în bolul mixerului. Dozează câte 30 de grame pentru fiecare ecler.
Se fac 3 găuri în partea de jos a eclerelor pentru a introduce+/- 30 gr cremă de ciocolată răcită. Se decorează cu o frunză de ciocolată.
Tot mai mulți consumatori caută produse alimentare pentru care știu că fermierii sunt plătiți corect. Includerea ciocolatei Cacao-Trace în creația ta de ecler asigură un gust excepțional – datorită procesului de fermentație – în timp ce facem bine, concentrându-ne pe garantarea faptului că fermierii arborilor de cacao beneficiază de valoarea pe care o creează.
242.94Kcal
Valoare energetică
1013.32Kj
Valoare energetică
14.59g
Grăsimi
4.74g
Saturate
21.63g
Carbohidrați
8.65g
Zaharuri
*
Valoare energetică 242.94Kcal | ||
Valoare energetică 1013.32Kj | ||
Grăsimi 14.59g | ||
Saturate 4.74g | ||
Carbohidrați 21.63g | ||
Zaharuri 8.65g | ||
Fibers 0.92g | ||
Proteine 3.46g | ||
Salt 0.52mg |