Pași de urmat pentru obținerea pâinii cu grâu încolțit premium
Metoda de lucru
Malaxor spiral
4 min. la viteză mică și 8 min. la viteză mare
Temperatura aluatului
28°C
Fermentarea în bol
30 min
Divizare
450 g
Dospire
20 min
Dospire intermediară
sub formă de franzelă, așezat în baneton
Dospire finală
50-60 min la 32°C - 80%
Coacere
cu abur
Temperatura
220°C-240°C
Timpul de coacere
25-27 min
Pâine nutritivă de pus la raft
Nivel complexitate:
Consumatorii preferă pâinea care conține mai multe cereale și semințe pentru a îmbunătăți valoarea nutritivă. Ei tânjesc după autenticitatea și tradițiile din vremurile bune
„Viitorul pâinii se regăsește în trecutul acesteia”
Combină sănătatea cerealelor integrale cu prospețimea naturală și gustul superior folosind produsele din gama Softgrain.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.