Un stomac fericit este cheia pentru a te simți mai bine! Creșterea interesului cu privire la sănătatea sistemului digestiv creează nevoia de alimente naturale, accesibile și gustoase, care asigură o digestie corectă.

Știați că microbiomul intestinal uman găzduiește peste 100 de miliarde de microorganisme?

Și toate trebuie să fie fericite.

Cum? Să aflăm!

Sănătatea ne este influențată de ceea ce mâncăm. Pâinea este prezentă în rutina noastră, ceea ce o recomandă firesc pentru o dietă prietenoasă cu digestia. Unele dintre rețetele și ingredientele din patrimoniul nostru de brutărie pot face din pâine hrana zilnică de care are nevoie sistemul digestiv uman. Fibrele din pâine hrănesc bacteriile bune care se găsesc în intestin, ajutându-le să se înmulțească și contribuind la starea de bine.

Deși pâinea noastră cea de toate zilele este cel mai banal aliment, coacerea pâinilor benefice sistemului digestiv este o artă pe care o stăpânim și o știință pe care o perfecționăm. Cu peste o sută de ani de experiență în produse de brutărie, la Puratos nu ne oprim niciodată să explorăm, să reflectăm și să inovăm, oferind soluții care asigură brutarilor conveniență în realizarea celor mai irezistibile pâini cu beneficii pentru digestie.

Contați pe experiența noastră de un secol vechime în industria de panificație pentru a elibera potențialul pe care pâinea dumneavoastră îl poate avea pentru sănătate. Pentru buna funcționare a sistemului digestiv!

 

Citește mai mult despre inovațiile noastre benefice sistemului digestiv!