Oferă clienților produse vegane, în timp ce faci pași spre o viață mai sustenabilă

31 oct. 2023

Blog
Nutriție
Plant forward
Sustenabilitate

Adoptarea unei alimentații vegane sau a uneia pe bază de plante nu este un moft și nici un fenomen trecător. Astfel de diete sunt considerate de către consumatori mai sănătoase, mai etice și prin urmare, prezența produselor din aceste categorii la raft este din ce în ce mai binevenita. 

Îmbrățișează și tu filosofia vegan/plant-based și citește în articolul nostru de ce tot mai mulți oameni se alătură acestor tendinte.

 

Dieta vegană și cea pe bază de plante, un mod de viață care exclude exploatarea animalelor și promovează sănătatea

Persoanele vegane sunt atente la mâncarea pe care o consumă în timp ce au în vedere impactul pe care producerea alimentelor de origine animală o au asupra mediului. Oamenii devin din ce în ce mai interesați de modul în care alegerile lor alimentare contribuie la reducerea amprentei de carbon și la protejarea resurselor naturale și au convingerea că exploatarea animalelor nu este justificată și că există alternative sustenabile și sănătoase.

Astfel, dieta vegană exclude produsele de origine animală nu doar din alimentație, ci și din toate aspectele vieții cotidiene, inclusiv haine, cosmetice și obiecte de uz personal.

Pe de altă parte, persoanele care aleg sa consume produse pe bază de plante pun sănătatea pe primul loc și sunt mai atenți la etichete fiind direct interesați de conținutul nutrițional al alimentelor. Adoptarea unei diete bazate pe plante nu implică doar substituirea ingredientelor de origine animală cu cele vegetale, ci reprezintă o opțiune atrăgătoare într-o societate în care sănătatea ocupă un loc prioritar.

La Puratos îmbunătăţim sănătatea şi starea de bine a consumatorilor, în timp ce păstrăm gusturile şi texturile excelente. Și tu poți face asta atunci când alegi produsele noastre vegane/plant-based și astfel te alături unei călătorii culinare care promovează deopotrivă gustul delicios și sănătatea consumatorilor.

Clienții tăi știu că pot cumpăra de la tine pâini mai sănătoase cu conținut ridicat de fibre?

Integrarea alimentelor bogate în fibre și grăsimi sănătoase în dieta zilnică devine o alegere esențială pentru menținerea unei vieți active și echilibrate.

Hands of chef preparing hamburger made for green veggie bread on wooden cutting board, healthy  fast food concept

1 din 2 consumatori adică un procent de 58% sunt în căutare de alternative sănătoase care susțin sănătatea iar 60% nu vor să facă vreun compromis în privința gustului.

Hands of chef preparing hamburger made for green veggie bread on wooden cutting board, healthy  fast food concept

Taste Tomorrow

Astfel îți recomandăm să ții cont de nevoile consumatorilor și să pui la raft pâini delicioase și nutritive cum sunt de exemplu pâinile cu Softgrain, care nu numai că adaugă o textură plină de savoare la mese, dar furnizează și fibre esențiale pentru sănătatea sistemului digestiv. 

Gama noastră de produse Softgrain conține semințe și cereale infuzate în maia lichidă tocmai pentru a preveni uscarea miezului în timp ce păstrează aceleași proprietăți nutriționale.

Sustenabilitatea în alimentație, un pas sigur către viitor

Indiferent de convingerile personale ale clienților, fie că aceștia se axează pe îngrijirea sănătății individuale sau au în vedere protejarea animalelor, studiile noastre Taste Tomorrow au demonstrat că 60% dintre consumatori recunosc impactul pozitiv asupra mediului pe care îl au alimentele vegane/ pe bază de plante. Așadar, integrarea conceptului de sustenabilitate în afacerea ta nu doar că răspunde la nevoile diverse ale clienților, dar și consolidează poziția brandului tău în inimile consumatorilor.

Pentru consumatori, un brand care integrează sustenabilitatea în valorile sale devine un aliat în lupta pentru un mediu mai sănătos și durabil. O afacere care adoptă practici sustenabile nu doar reacționează la tendințele actuale, ci și demonstrează responsabilitate și angajament față de binele comun. Astfel de practici includ folosirea materiilor prime sustenabile, trecerea la ambalaje reciclabile, gestionarea responsabilă a deșeurilor și implicarea în proiecte comunitare ce sprijină mediul.

La Puratos, credem cu tărie că sănătatea și bucuria gustului pot coexista armonios în fiecare aspect al vieții noastre culinare. Prin promovarea alternativelor vegane și pe bază de plante, ne străduim să oferim soluții delicioase și sănătoase, care nu doar îmbunătățesc experiența gastronomică, ci și contribuie la un mod de viață mai sustenabil. Fiecare alegere pe care o facem în bucătărie poate deveni o mică acțiune cu un impact mare, atât asupra propriei noastre stări de sănătate, cât și asupra prețioasei noastre planete. planetei noastre dragi.

Să adoptăm împreună o abordare echilibrată și conștientă față de ceea ce punem în farfurie.