10’ la viteza 1, apoi se adaugă jumătate din cantitatea de zahăr și se mai mizează 5’. Se adaugă și cealaltă cantitate de zahăr continuând mixarea pentru alte 7’30. Se adaugă Mimetic Incorporation și se mixează încet 10’. Se adaugă K10 în ultimul minut de mixare.
Temperatura aluatului
26°C
Fermentarea în bol
30’ la temperatură ambientală
Divizare și formare
Se decupează câte 60gr din aluat și se dă o formă rotundă.
Dospire intermediară
Peste noapte la 4°C
Formă
Se modelează și se așază într-o tavă de baghetă verde deja unsă. Se taie în metoda „saucisson”.
Dospire finală
1h30 la 28°C cu 80% umiditate
Decor
Sunset Glaze Easy Plus
Coacere
În cuptorul cu punte la 230-230°C timp de 7'
După copt
Se plasează direct pe grilaj
Final
Când temperatura miezului este de 36°C, se ambalează în pungă de plastic.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.