10’ la viteza 1, apoi se adaugă jumătate din cantitatea de zahăr și se mai mizează 5’. Se adaugă și cealaltă cantitate de zahăr continuând mixarea pentru alte 7’30. Se adaugă Mimetic Incorporation și se mixează încet 10’.
Temperatura aluatului
24°C
Dospirea în bol
30’ la temperatură ambientală
Divizare și pre-formare
Se decupează câte 50gr din aluat și se dă o formă rotundă.
Formă
Formează aluatul rotund și așază-l într-o formă pătrată mică, unsă în prealabil.
Dospire finală
2h la 28°C și umiditate 80%
Decorare
Acoperă partea superioară cu o peliculă unsă.
Coacere
Coace în cuptorul cu ventilație la 230-210°C timp de 15 minute, întorcându-l la 10 minute de coacere.
Depozitare
Când temperatura internă ajunge la 36°C, pune produsul în punga de plastic.
Umplutura
Se aplică 20 g de Carat Nuxel CT, se acoperă complet cu Belcolade Noir Selection Cacao Trace temperată și se acoperă din nou cu pudră de cacao Belcolade.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.