10' viteza 1, adăugând jumătate din zahăr după 5' și cealaltă jumătate după 7'30. Se adaugă Mimetic Incorporation și se amestecă din nou 9' lent. Se adaugă incluziunile și se amestecă 1' lent
Temperatura aluatului
24°C
Fermentarea în bol
30’ la temperatura ambientală
Divizare și pre-formare
Se împart bucăți de aluat de 50gr și se preformează în formă rotundă
Formă
Se modelează în formă rotundă și se așază pe o tavă, unsă în prealabil
Dospire finală
2h30 la 28°C și 80% umiditate
Decor
Sunset Glaze Easy Plus
Coacere
În cuptorul cu punte la 230-215°C timp de 7'
După coacere
Când temperatura miezului este de 36°C, se ambalează în punga de plastic
Final
Se bate frișca Ambiante și se introduce în maritozzo, se presară puțină pudră de cacao Belcolade
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.