Tres Leches Clasic

REȚETĂ CLASICĂ TRES LECHES: O DELICATESĂ ATEMPORALĂ

Ingrediente

Modul de preparare:

Blatul Tres Leches

Cu ajutorul paletei mixerului, amestecă toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie. Toarnă aluatul într-o ramă de 30x40 cm tapetată cu folie și coace. Folia de la baza ramei împiedică siropul să se împrăștie în timpul însiropării.


Sirop
După ce scoți Pastel Tres Leches din cuptor, însiropează treptat blatul copt. Lasă-l la însiropat în frigider timp de 4 ore înainte de a-l congela sau înainte de a aplica frișca bătută.

Frișca
Bate Passionata până obții o textură fermă, apoi pune-o cu poșul sau întinde-o uniform peste Pastel Tres Leches.

Asamblare
Pune frișca bătută cu poșul sau întinde-o uniform peste prăjitura Tres Leches însiropată, taie pătrate de 5 cm x 5 cm și adaugă decorațiuni deasupra.

Descoperă Nutrition info

206.41Kcal
Valoare energetică

864.13Kj
Valoare energetică

10.25g
Grăsimi

8.97g
Saturate

25.15g
Carbohidrați

20.07g
Zaharuri

*