Tres Leches Sustenabil

Tres Leches Sustenabil: Rețetă cu Topping de Ciocolată Pe Bază de Plante

Ingrediente

Modul de preparare

Blatul Tres Leches
Cu ajutorul paletei mixerului, amestecă toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie. Toarnă aluatul într-o ramă de 30x40 cm tapetată cu folie și coace. Folia de la baza ramei împiedică siropul să se răspândească în timpul însiropării.

Siropul
Încălzește apa până la 50°C, apoi adaugă cacao și Ambiante Chocolate Flavor. După ce scoți Pastel Tres Leches din cuptor, însiropează-l treptat. Lasă-l să se însiropeze în frigider timp de 4 ore înainte de a-l congela sau de a-l decora cu frișca bătută cu Ambiante Chocolate Flavor.

Crema
Bate aromă de ciocolată Ambiante până obții o textură fermă. Întinde puțină Ambiante Chocolate Flavor deasupra Pastel Tres Leches însiropat și marchează ușor liniile de tăiere pentru a putea pune cu poșul dungi rotunde din frișca bătută cu Ambiante Chocolate Flavor.

Asamblare
Pune frișca bătută cu poșul sau întinde-o uniform peste prăjitura Tres Leches însiropată, taie pătrate de 5 cm x 5 cm și adaugă decorațiunea de ciocolată deasupra.

Descoperă Nutrition info

215.96Kcal
Valoare energetică

903.01Kj
Valoare energetică

11.06g
Grăsimi

9.12g
Saturate

24.85g
Carbohidrați

17.73g
Zaharuri

*