Tres Leches Creativ

REȚETA TRES LECHES CREATIV: O FUZINE CU CARAMEL

Ingrediente

Modul de preparare

Blatul Tres Leches
Cu ajutorul paletei mixerului, amestecă toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie. Pune câte 30 g de aluat în forme individuale cu ajutorul unui poș și coace.

Sirop
Amestecă Dulcerio cu Caramel Clasic. Scoate prăjitura Tres Leches coaptă din forme și las-o la însiropat timp de 4 ore înainte de a o decora sau congela.

Frișca
Bate Chantypak până obții o textură fermă și pune-l cu poșul deasupra Pastel Tres Leche. Folosește o lingură pariziană încălzită pentru a crea curbe și semisfere în frișcă, apoi toarnă în ele caramel sărat Deli.

Decor
Întinde pudra Florex cu o spatulă pe o tavă de silicon și coace până capătă o culoare maro deschis. Taie discuri cu diametrul de 3 cm imediat ce scoți tava din cuptor. Reține că Florex poate fi încălzit din nou și reutilizat.

Asamblare
Însiropază fiecare prăjitură individuală cu dublul greutății de Dulcerio. Pune frișca caramel bătută deasupra cu poșul. Modelează frișca cu o lingură pariziană și adaugă puțin caramel sărat Deli în formă. Decorează cu biscuițul crocant subțire (tuile) de Florex.

Povestea din spatele rețetei creative Tres Leches

Tres Leches este un clasic bine cunoscut din America Latină. Dar ceea ce poate nu știai încă este că tradiția însiropării prăjiturii a apărut deja în Europa, în jurul secolelor XVI-XVII.

Descoperă această variantă creativă a Tres Leches, unde inovația se îmbină cu tradiția prin fuziunea a două clasice: Tres Leches, desert latino-american și Baba Au Rhum, clasicul franțuzesc.

Descoperă Nutrition info

245.88Kcal
Valoare energetică

1029.64Kj
Valoare energetică

12.13g
Grăsimi

10.87g
Saturate

31.92g
Carbohidrați

24.63g
Zaharuri

*