Prăjitură sfărâmicioasă clasică

Ingrediente

Mod de preparare:

Aluatul

Se amestecă toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute, cu ajutorul unui mixer cu palete.

Se întinde uniform aluatul într-o formă care are 30x40 cm. Se adaugă deasupra crumble-ul (vezi pasul 2) și se coace timp de 35 de minute la 180°.

Timp: 35 / Temperatura de sus: 180 °C / Temperatura de jos: 180 °C / Clapetă: închisă / 14% Pierdere de apă


Crumble

Se mixează Mimetic Incorporation cu zahărul brun cu ajutorul unui mixer. Apoi se adaugă făina și se amestecă până la obținerea unei texturi sfărâmicioase.

Opțiune: se adaugă 0,5 până la 1% pudră de scorțișoară.

Se adaugă crumble-ul peste aluat (vezi pasul 1) și se coace împreună.


Asamblare

Se întinde uniform aluatul de tort într-o ramă de 30X40 cm, se întinde crumble-ul și se coace. Se lasă să se răcească înainte de a o tăia.


Related recipes
Prăjitură sfărâmicioasă clasică
Ridică la un alt nivel creațiile tale clasice de prăjituri sfărâmicioase cu rețetele noastre convenabile, folosind ingrediente Puratos premium pentru prăjituri de înaltă calitate.
Prăjitură sfărâmicioasă creativă
Dă frâu liber creativității tale cu rețeta noastră inovatoare de prăjitură sfărâmicioasă, realizată cu ingrediente Puratos de înaltă calitate și ușor de utilizat.
Prăjitură sfărâmicioasă nutritivă
Află cum te putem ajuta să îmbunătățești nutriția, oferind în același timp prăjituri sfărâmicioase delicioase cu soluțiile noastre Puratos pentru coacerea profesională
Prăjitură sfărâmicioasă sustenabilă
Creează prăjituri delicioase, mai prietenoase cu planeta. Folosind mai puține ingrediente de origine animală, contribui la reducerea emisiilor de CO2. Află mai multe aici.