Ecler Nutritiv

Rețetă mai sănătoasă de ecler cu mango

Ingrediente

Modul de preparare

Aluat Choux

Într-un mixer cu bol, se amestecă toate ingredientele la viteză mare timp de cinci minute.

Se pun între 20-30 de grame per choux.


Umplutura cu mango

Se adaugă 25 de grame per choux.


Crema de ciocolată

În bolul mixerului cu dispozitiv de bătut, se mixează Cremyvit SR și apa la viteză mare timp de cinci minute.

Se topește ciocolata la 35ºC și se toarnă în bolul de amestecare.

Se inserează 15-20 grame per éclair.


Glazura

Se aduc Festipak și glucoza la 80°C

Se toarnă peste ciocolată.

Se folosește un blender cu imersie pentru a crea o emulsie fină.

Se utilizează la o temperatură de aproximativ 30-32°C.


Asamblare

Se face o gaură dreptunghiulară lungă în partea de jos a eclerurilor și se introduc mai întâi 25gr de umplutură Topfil Finest Mango 70%, apoi 20gr de cremă de ciocolată peste umplutura de mango.

Se încălzește glazura de ciocolată la o temperatură cuprinsă între 28 și 32°C și se scufundă eclerul în ea.

Se decorează cu fâșii uscate de mango.


Istoria din spatele rețetei nutritive de ecler cu mango

Mai mult de jumătate dintre consumatorii globali ar prefera să aibă alternative mai sănătoase ale dulciurilor lor preferate pentru a se asigura că nu trebuie să facă compromisuri în ceea ce privește comportamentul lor de consum. De aceea, pentru un ecler mai sănătos, dorim să te inspirăm prin adăugarea mai multor fructe în ecler și prin utilizarea unor ingrediente cu conținut redus de zahăr. În acest fel, le poți oferi consumatorilor tăi un răsfăț indulgent cu valori nutriționale îmbunătățite!

Descoperă Nutrition info

233.19Kcal
Valoare energetică

971.69Kj
Valoare energetică

13.28g
Grăsimi

6.2g
Saturate

23.41g
Carbohidrați

13.67g
Zaharuri

*