Într-un mixer cu bol, se amestecă toate ingredientele la viteză mare timp de cinci minute.
Se pun între 20-30 de grame per choux.
Se adaugă 25 de grame per choux.
În bolul mixerului cu dispozitiv de bătut, se mixează Cremyvit SR și apa la viteză mare timp de cinci minute.
Se topește ciocolata la 35ºC și se toarnă în bolul de amestecare.
Se inserează 15-20 grame per éclair.
Se aduc Festipak și glucoza la 80°C
Se toarnă peste ciocolată.
Se folosește un blender cu imersie pentru a crea o emulsie fină.
Se utilizează la o temperatură de aproximativ 30-32°C.
Se face o gaură dreptunghiulară lungă în partea de jos a eclerurilor și se introduc mai întâi 25gr de umplutură Topfil Finest Mango 70%, apoi 20gr de cremă de ciocolată peste umplutura de mango.
Se încălzește glazura de ciocolată la o temperatură cuprinsă între 28 și 32°C și se scufundă eclerul în ea.
Se decorează cu fâșii uscate de mango.
Mai mult de jumătate dintre consumatorii globali ar prefera să aibă alternative mai sănătoase ale dulciurilor lor preferate pentru a se asigura că nu trebuie să facă compromisuri în ceea ce privește comportamentul lor de consum. De aceea, pentru un ecler mai sănătos, dorim să te inspirăm prin adăugarea mai multor fructe în ecler și prin utilizarea unor ingrediente cu conținut redus de zahăr. În acest fel, le poți oferi consumatorilor tăi un răsfăț indulgent cu valori nutriționale îmbunătățite!
233.19Kcal
Valoare energetică
971.69Kj
Valoare energetică
13.28g
Grăsimi
6.2g
Saturate
23.41g
Carbohidrați
13.67g
Zaharuri
*
Valoare energetică 233.19Kcal | ||
Valoare energetică 971.69Kj | ||
Grăsimi 13.28g | ||
Saturate 6.2g | ||
Carbohidrați 23.41g | ||
Zaharuri 13.67g | ||
Fibers 4.46g | ||
Proteine 2.68g | ||
Salt 0.34mg |