Amestecă timp de 10 minute la viteză mică, adăugând jumătate din zahăr după 5 minute și cealaltă jumătate după 7 minute și 30 de secunde.
Adaugă Mimetic Incorporation și mixează din nou 9 minute la viteză mică.
Adaugă incluziunile și mai amestecă 1 minut la viteză mică.
Temperatura aluatului °C
24°C
Fermentarea în bol
30’ la temperatură ambientală
Divizare și pre-formare
Împarte aluatul în bucăți de 30 g și formează-le rotund, premodelate.
Formă
Formează bile rotunde și așază-le în forme de brioșă unse anterior.
Dospire finală
1h30 la 28°C și 80% umiditate.
Decor
Glazurează suprafața cu Sunset Glaze Easy Plus, presară crumble, apoi adaugă un insert înghețat de 15 g Carat Nuxel Hazelnut.
Coacere
Se coace în cuptor cu punte la 230°C sus / 230°C jos timp de 7 minute.
Final
Când temperatura la interior ajunge la 36°C, ambalează produsul într-o pungă de plastic.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.