Pâine Sendvișuri

O bază excelentă pentru a vă începe sendvișul

Obținerea pâinii pentru sendvișuri  

Metoda de lucru

Același aluat, formă diferită!

Pâinea pentru sendvișuri este o rețetă de bază de la care puteți crea pâini diferite folosind același aluat. 

Iată câteva sugestii:

Semințe
Adăugați semințe în aluat: semințe de dovleac și floarea soarelui pentru a spori valoarea nutritivă a pâinii.

Forma
Creați diferite forme originale, cum ar fi ciabatta, baghetă, focaccia, pâine împletitură sau pâine în ciorchine.

Decor

Realizați diferite crestături de-a lungul suprefeței pâinii pentru a permite crustei să capete o textură unică.


Topping
Adăugați făină, cereale sau semințe pe deasupra pentru un aspect (și gust) complet diferit.

Pâini de calitate superioară realizate cu ușurință

Nivel complexitate:  

Pâinea pentru sandvișuri este o rețetă de bază care vă permite să vă folosiți propria creativitate și să răspundeți la cererea consumatorilor. Creați pâini diferite folosind același aluat, din nou și din nou.

Concepte Sendvișuri

Vă recomandăm să adaptați rețeta și să încercați propunerile de mai jos:

  • Chiflă cu O-tentic durum, tăiată în jumătate și umplută cu: felii de prosciuto, roșii uscate, spanac verde și o notă de guacamole;
  • Felii subțiri de franzelă prajite și stropite cu ulei de măsline peste care adăugați:  brânză Gruyere topită, pere coapte pe grill, creveți aromatizați;
  • Mini ciabatta, decoarată cu Softgrain, tăiată în jumatate și cu umplutură de: carne coaptă de vită, salsa de mango și ardei, salată verde și o notă de muștar;

O-tentic este o soluție naturală, o componentă activă de panificație ce conferă libertatea creativă de a face pâini fără a fi nevoie de un timp îndelungat de fermentare. Împreună cu expertiza dvs. personală, O-tentic vă va permite să creați o gamă largă de produse tradiționale.