Tirattone Egg

Irezisitibil de sărbători

*Cantitatea este pentru 10 bucăți

Compoziție și decor

  1. Baza din ciocolată 35 g 
  2. Crema 25 g
  3. Panettone 20 g
  4. Sirop 15 g 

Metoda de lucru

Un ou delicios de Paști

Autor: Puratos Moldova

Atunci când se combină ciocolată, panettone și tiramisu iese direct un Tiratonne Egg. Mmmm, ce bun!

Încearcă rețetele noastre cu aromă de sărbătoare
Cozonac cu nuci și prune
Rețetă cu tradiție, gust și un strop de creativitate.
Carrot Cozonac
Cozonac de sărbătoare, cu aromă intensă, greu de uitat.
Carrot Easter Cake
Tort cu morcovi și blat din cozonac.
Cozonac cu caramel
Cozonac pufos, gustos cu caramel alintat.
Panettone Trei Ciocolate
Desertul clasic italian în interpretarea cofetarilor de la Puratos devine și mai gustos. Decorul cremos și crocant în același timp, transformă “cozonacul” italian în adevărată artă.