Cozonac cu nuci și prune

Inspirație pentru sărbători!

Metoda de lucru

Cozonac cu nuci și prune

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Pune în vitrină de sărbători un cozonac creativ cu gust deosebit!

Sfaturi de la specialiști de care să ții cont:

Pentru glazurarea cu Chocolante Dark, este necesar procesul de temperarea a ciocolatei:

  • Temperatura de topire: 45°C-50 °C
  • Temperatura de răcire: 28°C-29 °C
  • Aplicarea: 31-32°C
  • Răcirea : 4-6 °C
Încearcă și alte rețete
Cozonac cu caramel
Cozonac pufos, gustos cu caramel alintat.
Tirattone
Tort de Paști cu bază de panettone, cremă de brânză și sirop de cafea.
Tirattone Egg
Ou de Paști cu ascendent în Panettone și învăluit de gustul autentic al unui Tiramisu
Carrot Easter Cake
Tort cu morcovi și blat din cozonac.
Carrot Cozonac
Cozonac de sărbătoare, cu aromă intensă, greu de uitat.
Panettone Trei Ciocolate
Desertul clasic italian în interpretarea cofetarilor de la Puratos devine și mai gustos. Decorul cremos și crocant în același timp, transformă “cozonacul” italian în adevărată artă.