Tirattone

Adu magia în vitrină, de sărbători!

Cantitatea este pentru 2 torturi

Asamblarea

Din blaturile de la Panettone clasic şi de la cel cu ciocolată se formează 2 torturi. Ele se taie în jumătate şi se unesc așa încât să se formze un tort cu două tipuri de blat.

Asamblarea unui tort:

  1. Blat din panettone 100g
  2. Sirop cu cafea 70g
  3. Crema cu gălbenuşuri 160g
  4. Blat din panettone 90g
  5. Sirop cu cafea 80g
  6. Crema cu gălbenuşuri 150g
  7. Blat din panettone 90g
  8. Crema cu mascarpone 150g

Metoda de lucru

Un tort care înfrumusețează orice vitrină

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

O rețetă creativă pentru sărbători. Panettone clasic, panetonne cu ciocolată, sirop de cafea și cremă fină de mascarpone. Nu e așa că te duce deodată cu gândul la Italia?

Rețete de la speciliaști pentru specialiști
Cozonac cu nuci și prune
Rețetă cu tradiție, gust și un strop de creativitate.
Tirattone Egg
Ou de Paști cu ascendent în Panettone și învăluit de gustul autentic al unui Tiramisu
Carrot Easter Cake
Tort cu morcovi și blat din cozonac.
Carrot Cozonac
Cozonac de sărbătoare, cu aromă intensă, greu de uitat.
Cozonac cu caramel
Cozonac pufos, gustos cu caramel alintat.
Panettone Trei Ciocolate
Desertul clasic italian în interpretarea cofetarilor de la Puratos devine și mai gustos. Decorul cremos și crocant în același timp, transformă “cozonacul” italian în adevărată artă.