Swiss Roll Clasic

Ingrediente

Modul de preparare

Blatul Chiffon
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția uleiului, timp de 9 min, la viteză mare. Se adaugă uleiul în aluat timp de 1 min, la viteză mică. Se întinde aluatul uniform pe tava de 40cm*60cm.

Umplutura
Gata de utilizat

Asamblare
Se taie blatul chiffon în jumătate, fiecare are 30cm*40cm Se întinde vivafil căpșuni pe partea de sus coaptă. Se rulează blatul cu un cilindru de laminat de pe partea de 40cm cu hârtie de copt 60 cm*80 cm dedesubt.

Mai multe rețete
Swiss Roll Clasic
Descoperiți rețeta atemporală Swiss Roll Clasică adaptată pentru brutarii profesioniști. Îmbunătățește oferta brutăriei tale cu ingredientele de înaltă calitate și soluțiile experților Puratos.
Swiss Roll Creativ
Îmbunătățește-ți creațiile inovatoare Swiss Roll cu ingredientele unice Puratos și cu ajutorul experților.
Swiss Roll Sănătos
Creează rulouri elvețiene care se adresează clienților preocupați de sănătate cu soluțiile Puratos. Perfect pentru cofetarii care doresc să ofere prăjituri nutritive.
Swiss Roll Sustenabil
Adoptă practici de producție sustenabile cu această rețetă de Swiss Roll. Ideală pentru patiseriile dedicate responsabilității față de mediu și calității