Se amestecă toate ingredientele, cu excepția uleiului, timp de 9 min, la viteză mare. Se adaugă uleiul în aluat timp de 1 min, la viteză mică. Se întinde aluatul uniform pe tava de 40cm*60cm.
Umplutura
Gata de utilizat
Asamblare
Se taie blatul chiffon în jumătate, fiecare are 30cm*40cm
Se întinde vivafil căpșuni pe partea de sus coaptă.
Se rulează blatul cu un cilindru de laminat de pe partea de 40cm cu hârtie de copt 60 cm*80 cm dedesubt.
Descoperiți rețeta atemporală Swiss Roll Clasică adaptată pentru brutarii profesioniști. Îmbunătățește oferta brutăriei tale cu ingredientele de înaltă calitate și soluțiile experților Puratos.
Creează rulouri elvețiene care se adresează clienților preocupați de sănătate cu soluțiile Puratos. Perfect pentru cofetarii care doresc să ofere prăjituri nutritive.
Adoptă practici de producție sustenabile cu această rețetă de Swiss Roll. Ideală pentru patiseriile dedicate responsabilității față de mediu și calității
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.