Amestecă toate ingredientele, cu excepția uleiului, timp de 7 minute, la viteză mare. Adaugă uleiul în compoziție și mixează timp de 1 minut la viteză mică. Întinde uniform compoziția pe tava de 40 cm x 60 cm.
Ganache Ciocolată
Încălzește laptele, frișca și glucoza până la 85°C, apoi toarnă amestecul peste ciocolată. Folosește un mixer de mână pentru a omogeniza bine compoziția, iar când temperatura scade sub 40°C, adaugă untul și mixează din nou.
Cremă Ciocolată
Bate compoziția până se întărește.
Glazura
Încălzește frișca și glucoza până la 85°C, apoi toarnă amestecul peste ciocolată. Folosește un mixer pentru a omogeniza bine compoziția, iar când temperatura scade sub 40°C, adaugă untul și mixează din nou.
Ciocolata Nama
Încălzește frișca și glucoza până la 85°C, apoi toarnă amestecul peste ciocolată. Folosește un mixer pentru a omogeniza bine compoziția, iar când temperatura scade sub 40°C, adaugă untul și mixează din nou. Toarnă în cadru și lasă la stabilizat peste noapte în camera de ciocolată. A doua zi, taie cuburi de 0,75 cm x 0,75 cm.
Asamblare
Taie blatul de chiffon în jumătate, fiecare bucată având dimensiunea de 30 cm x 40 cm. Întinde Ambiante Chocolate pe partea coaptă, orientată în sus. Cu ajutorul unui poș cu duză rotundă (1,2 cm), trasează ganache pe o treime din lățimea foii. Rulează blatul de la latura de 40 cm, folosind un sucitor, având dedesubt o hârtie de copt de 60 cm x 80 cm. Folosește un poș pentru a glazura rulada Swiss și decoreaz-o cu Ambiante Chocolate Flavor bătut și cuburi de ciocolată Nama.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.