Swiss Roll Sustenabil

Ingrediente

Mod de preparare

Blat Chiffon cu Ciocolată
Amestecă toate ingredientele, cu excepția uleiului, timp de 7 minute, la viteză mare. Adaugă uleiul în compoziție și mixează timp de 1 minut la viteză mică. Întinde uniform compoziția pe tava de 40 cm x 60 cm.

Ganache Ciocolată
Încălzește laptele, frișca și glucoza până la 85°C, apoi toarnă amestecul peste ciocolată. Folosește un mixer de mână pentru a omogeniza bine compoziția, iar când temperatura scade sub 40°C, adaugă untul și mixează din nou.

Cremă Ciocolată
Bate compoziția până se întărește.

Glazura
Încălzește frișca și glucoza până la 85°C, apoi toarnă amestecul peste ciocolată. Folosește un mixer pentru a omogeniza bine compoziția, iar când temperatura scade sub 40°C, adaugă untul și mixează din nou.

Ciocolata Nama
Încălzește frișca și glucoza până la 85°C, apoi toarnă amestecul peste ciocolată. Folosește un mixer pentru a omogeniza bine compoziția, iar când temperatura scade sub 40°C, adaugă untul și mixează din nou. Toarnă în cadru și lasă la stabilizat peste noapte în camera de ciocolată. A doua zi, taie cuburi de 0,75 cm x 0,75 cm.

Asamblare
Taie blatul de chiffon în jumătate, fiecare bucată având dimensiunea de 30 cm x 40 cm. Întinde Ambiante Chocolate pe partea coaptă, orientată în sus. Cu ajutorul unui poș cu duză rotundă (1,2 cm), trasează ganache pe o treime din lățimea foii. Rulează blatul de la latura de 40 cm, folosind un sucitor, având dedesubt o hârtie de copt de 60 cm x 80 cm. Folosește un poș pentru a glazura rulada Swiss și decoreaz-o cu Ambiante Chocolate Flavor bătut și cuburi de ciocolată Nama.