Se înmoaie ceaiul Earl Grey în apă fierbinte timp de 5 minute și se strecoară frunzele de ceai. Lichidul de ceai trebuie să fie de 83 grade, dacă nu este suficient, se adaugă apă până la 83 grade. Se amestecă toate ingredientele cu excepția uleiului timp de 7 min, la viteză mare. Se adaugă uleiul în aluat timp de 1 min, la viteză mică. Se întinde aluatul uniform pe tava de 40cm*60cm.
Umplutua de fructe
Se amestecă toate ingredientele și se introduc în tubul de plastic (cu o folie de plastic în interior), apoi se îngheață până se întărește.
Crema de caramel sărat
Se înmoaie pudra de gelatină în apă pentru a obține pastă. Se amestecă masa de gelatină în caramel sărat. Se bate Festipak, apoi se amestecă amestecul de caramel.
Asamblare
Se taie blatul chiffon în jumătate, fiecare având 30cm*40cm. Se întinde crema de caramel sărat pe partea de sus coaptă. Se așază umplutura de mere congelate pe o treime din partea ta. Rulează foaia de tort cu un cilindru de rulare de pe partea de 40cm cu hârtie de copt de 60cm*80cm dedesubt. Se decorează rulada de tort cu cremă de caramel sărat și petale de flori.
Descoperă
Mai multe rețete
Pachet selectat
Adăugat în coș
Produsul a fost adăugat în coș
Bine ați venit la Puratos!
Website-ul nostru utilizează cookies
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.