Swiss Roll Creativ

Ingrediente

Modul de preparare

Blat Chiffon fistic
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția uleiului, timp de 7 min, la viteză mare. Se adaugă uleiul în aluat timp de 1 min, la viteză mică. Cu ajutorul unei raclete de 7 mm se întinde uniform aluatul pe tava de 40 cm*60 cm.

Umplutua de fructe
Se întinde uniform Topfil Dark Cherry Smooth pe blatul chiffon. Se taie fâșii late de 3 cm, lungi de 18 cm, și se rulează.

Mousse fistic
Se înmoaie gelatina în apă pentru a obține pasta. Se amestecă gălbenușul de ou și zahărul și se încălzește laptele până la fierbere, apoi se toarnă în amestecul de gălbenuș de ou și se toarnă înapoi în cratița cu laptele cald. Se fierbe și se amestecă până când ajunge la 85°C. Se adaugă masa de gelatină și PatisFrance Pralirex Pistache. Se bate frișca și se încorporează în fisticul anglaise.

Decor
Se topesc și se amestecă toate ingredientele la 35°C-40°C

Assembling
Se introduce ruloul swiss de cireșe cu fistic în mousse și se congelează. Se desface mousse-ul înghețat, apoi se introduce cu o scobitoare în mousse și se înmoaie în ciocolata cu fistic până la jumătate din mousse. Se decorează mousse-ul cu un decor spiralat din ciocolată.

Descoperă

Mai multe rețete