10' viteza 1, adăugând jumătate din zahăr după 5' și cealaltă jumătate după 7'30. Se adaugă Mimetic Incorporation și se amestecă din nou 9' lent. Se adaugă incluziunile și se amestecă 1' lent.
Temperatura aluatului
24°C
Dospirea în bol
30’la temperatură ambientală
Divizare și pre-formare
Se împart bucăți de aluat de 45gr și se preformează rotund
Formă
Se modelează în formă rotundă și se pun 3x3 bucăți într-o formă dreptunghiulară, deja unsă
Dospire finală
2h00 la 28°C și 80% umiditate
Decor
Se glazurează cu Sunset Glaze Easy Plus și se decorează cu pastă albă
Coacere
În cuptorul cu punte la 180-180°C timp de 25'
După coacere
Se glazură cu sirop
Final
Când temperatura miezului este de 36°C, se ambalează în punga de plastic
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.