Tarta este formată din:
Toate ingredientele se mixează în mixer cu paletă, se întinde aluatul între 2 foi de copt (3 mm grosimea), se lasă la frigider pentru 1 h.
Decupăm forma tartelor.
Lăsăm la congelator 30 min.
Se coace la T=160°C timp de 10 minute.
Untul moale se mizează cu zahărul, adăugăm pudra de migdale, apoi
treptat oul.
Poşăm în tartă câte 15g, apoi coacem 6-8 min, la 160C.
Topfil Raspberry 60% se utilizează direct.
Se aplică deasupra frangipan-ului.
Se încălzeşte 260g Passionata, siropul de glucoză, iar apoi se adaugă gelatina hidratată și Belcolade Selection Blanc CT.
Se adaugă 540g Passionata și se procesează cu blenderul.
Se lasă pentru stabilizare la frigider 12-24h.
Se spumează cu paleta până obținem o consistență stabilă.
Transferăm într-un sac de cofetărie și poșăm linii la suprafață.
Autor: Puratos Moldova
Încearcă această rețetă savuroasă dezvoltată de experții Puratos, concepută pentru eficiență în producție și impact vizual în vitrină. O combinație echilibrată de texturi și arome premium, ideală pentru cofetării care urmăresc diferențierea prin calitate și prezentare impecabilă.