Tort cu vișină

Ingrediente

Compoziție și decor

  1. Blat
  2. Topfil Sour Cherry 65%
  3. Cremă pentru asamblare
  4. Glazură pentru acoperire

Modul de preparare

Blatul

Se unesc toate ingredientele în cuva mixerului.
Se mixează cu paleta timp de 4 min, la viteză medie.
Aluatul se transferă în forma de metal (d=18cm), tapetată cu folie de copt și se coace timp de 45-50 min, la temperatura de 170°C.


Umplutua de vișine
Topfil Sour Cherry 65% se stratifică

Crema pentru asamblare

Toate ingredientele se unesc în cuva mixerului, se mixează la viteză înaltă timp de 30-60 sec, până obținem o textură fermă.
Utilizăm imediat la asamblarea tortului.


Glazura de acoperire

Carat Decorcrem White 520 se uneşte cu Carat Coverflex Pink se topesc, până la temperatura de 45°C.
Se aplică pe tortul bine răcit când glazura are 40-42°C.


Tort velvet cu vișine

Autor: Puratos Moldova

Încearcă această rețetă savuroasă dezvoltată de experții Puratos, concepută pentru eficiență în producție și impact vizual în vitrină. O combinație echilibrată de texturi și arome premium, ideală pentru cofetării care urmăresc diferențierea prin calitate și prezentare impecabilă.