Se unesc toate ingredientele în cuva mixerului.
Se mixează cu paleta timp de 4 min, la viteză medie.
Aluatul se transferă în forma de metal (d=18cm), tapetată cu
folie de copt și se coace timp de 45-50 min, la temperatura de 170°C.
Toate ingredientele se unesc în cuva mixerului, se mixează la viteză înaltă
timp de 30-60 sec, până obținem o textură fermă.
Utilizăm imediat la asamblarea tortului.
Carat Decorcrem White 520 se uneşte cu Carat Coverflex Pink se topesc, până la temperatura de 45°C.
Se aplică pe tortul bine răcit când glazura are 40-42°C.
Autor: Puratos Moldova
Încearcă această rețetă savuroasă dezvoltată de experții Puratos, concepută pentru eficiență în producție și impact vizual în vitrină. O combinație echilibrată de texturi și arome premium, ideală pentru cofetării care urmăresc diferențierea prin calitate și prezentare impecabilă.