Tort cu vișină

Ingrediente

Compoziție și decor

  1. Blat
  2. Topfil Sour Cherry 65%
  3. Cremă pentru asamblare
  4. Glazură pentru acoperire

Modul de preparare

Blatul

Se unesc toate ingredientele în cuva mixerului.
Se mixează cu paleta timp de 4 min, la viteză medie.
Aluatul se transferă în forma de metal (d=18cm), tapetată cu folie de copt și se coace timp de 45-50 min, la temperatura de 170°C.


Umplutua de vișine
Topfil Sour Cherry 65% se stratifică

Crema pentru asamblare

Toate ingredientele se unesc în cuva mixerului, se mixează la viteză înaltă timp de 30-60 sec, până obținem o textură fermă.
Utilizăm imediat la asamblarea tortului.


Glazura de acoperire

Carat Decorcrem White 520 se uneşte cu Carat Coverflex Pink se topesc, până la temperatura de 45°C.
Se aplică pe tortul bine răcit când glazura are 40-42°C.


Tort velvet cu vișine

Autor: Puratos Moldova

Încearcă această rețetă savuroasă dezvoltată de experții Puratos, concepută pentru eficiență în producție și impact vizual în vitrină. O combinație echilibrată de texturi și arome premium, ideală pentru cofetării care urmăresc diferențierea prin calitate și prezentare impecabilă.

Mai multe rețete
Tartă tropicală
Rețetă exotică cu aluat fraged, frangipane, mango, mousse de cocos și glazură – ideală pentru cofetării și patiserii.
Tartă cu zmeură
Rețetă de tartă cu aluat sfărâmicios, frangipane, zmeură, ganache ciocolată albă și inserție de Nuxel Pistachio – ideală pentru cofetării și patiserii.
Tort cu banană
Tort cu banană cu blat Super Cake Choco, cremă Bavarois Banana și decoruri din Decorcrem: un desert fin, cu texturi echilibrate și gust intens.
Choux cu cremă diplomat
Rețetă de choux cu craquelin, cremă diplomat cu lapte de cocos și o inserție exotică de ananas – ideală pentru cofetării și patiserii.