Oferă clienților tăi o experiență gourmet cu cozonaci glazurați, umpluți cu creme rafinate

8 apr. 2024

Blog
Tendințe de consum
Carat

În brutăriile și cofetăriile din oraș, tradiția pregătirii cozonacilor de Paște este mai mult decât o simplă activitate culinară - este o adevărată poveste de familie. În diminețile de dinaintea sărbătorilor, aroma îmbietoare a cozonacilor proaspăt scoși din cuptor se împletește cu mirosul divin de caramel, fistic, ciocolată topită, nuci și fructe confiate, umplând fiecare colț al încăperii. Așezați cu grijă în vitrine, cozonacii devin un mic simbol al efortului și al dragostei depuse în pregătirea lor. În jurul mesei de lucru, brutarii își împărtășesc secretele transmițând mai departe pasiunea și măiestria lor.

Prin produsele excepționale pe care le oferiți de Paște, aduceți un strop de fericire și gust bun tuturor celor ce se adună în jurul mesei creând o atmosferă îmbogățită de povești și zâmbete, într-un cadru de comuniune.

Produsele Puratos: de la conveniență la excelență

La Puratos, vă întâmpinăm cu o gamă de produse diversificată, ce vă oferă posibilitatea de a vă exprima creativitatea și de a crea cozonaci (și nu numai) absolut remarcabili. De la alegerea ingredientelor de cea mai înaltă calitate, până la procesul de preparare și de personalizare, suntem alături de voi în fiecare etapă.

Mixurile de brutărie Tegral

Mixurile de brutărie Tegral reprezintă secretul din spatele preparării reușite a unei game variate de produse de patiserie. Cu o aplicare simplă, aceste mixuri garantează obținerea unor rezultate remarcabile.

Tegral Panettone Special este alegerea perfectă pentru cei pasionați de panettone. Acest mix special este creat pentru a conferi produsului tău o aromă și o textură autentică, fără a fi nevoie de eforturi suplimentare. Indiferent dacă ești un bucătar experimentat sau la început de drum,, acest mix îți va permite să prepari un panettone perfect în fiecare dată, cu puțin efort și fără stres.

În aceeași măsură, Easy Sweet Rolls 20% simplifică procesul de preparare a cozonacilor, garantându-ți rezultate de neegalat în fiecare ocazie.Cu o textură moale și pufoasă și un gust dulce și aromat, cozonacii pregătiți cu acest mix vor fi întotdeauna un succes.

Umpluturile uscate Tegral

Adaugă profunzime și gust cozonacilor cu produsele noastre ușor de utilizat din gama Tegral. Ușor de folosit, aceste produse versatile se pun în aluat înainte de coacere și astfel prepararea devine extrem de facilă.

Explorează toate aromele disponibile:

Tegral Hazelnut

Tegral Hazelnut

Adaugă un plus de profunzime și bogăție cozonacilor, îmbinându-i cu aroma distinctă și textura crocantă a alunelor de pădure.

Tegral Chocolate

Tegral Chocolate

Oferă o notă intensă de ciocolată cremoasă, aducând un gust rafinat și o aromă tentantă cozonacilor voștri. Cu acest produs, prepararea devine simplă și rapidă, iar rezultatul este întotdeauna savuros și satisfăcător.

Tegral Chocolate & Sour Cherry

Tegral Chocolate & Sour Cherry

Combină dulceața ciocolatei cu gustul delicat a vișinelor, oferind o experiență gustativă echilibrată și delicioasă. Este soluția perfectă pentru cei care caută un gust inconfundabil pentru cozonaci.

Tegral Almond

Tegral Almond

Aduci o notă elegantă și crocantă cozonacilor, datorită aromei intense și texturii de migdale. Cu acest produs, prepararea devine o plăcere, iar rezultatul este întotdeauna impresionant și delicios.

Selecția de rețete Puratos pentru Paște 2024

Nimic nu ne introduce în atmosfera festivă a Paștelui mai bine decât ouăle încondeiate și cozonacul. Aceste două elemente emblematice împărtășesc istorii străvechi și tradiții încărcate de semnificație, aducând cu ele o adiere de nostalgie și bucurie în casele tuturor.

În lumea brutăriei artizanale, a fi înaintea curbei este o angajare de a crea experiențe care rezonează cu gusturile în continuă evoluție ale clienților ce pun din ce în ce mai mult accent pe calitate și gust de neegalat. Astfel, Paștele devine ocazia perfectă pentru a expune în vitrină cele mai aspectuoase produse reamintindu-ne de tradițiile noastre și îmbogățind experiența culinară a sărbătorii.

Cu ingredientele Puratos, vă oferim instrumentele necesare pentru a vă menține pe primul loc în această călătorie a gusturilor rafinate și a inovației în patiserie și cofetărie și brutărie.

Descoperiți rețete excepționale pentru Paște, gata să fie adaptate și îmbunătățite în conformitate cu creativitatea și standardele ridicate ale cofetăriei voastre. Împreună, să aducem la viață produse de excepție care nu doar satisfac pofta de dulce, ci creează amintiri gastronomice de neuitat pe masă, de sărbători.

Citește mai mult

Prăjituri de post gustoase și sănătoase? Da, hai să le descoperi!

Prăjituri de post gustoase și sănătoase? Da, hai să le descoperi!

Descoperă cea mai recentă colecție de produse vegane și de post, însoțită de rețete testate de tehnicienii noștri

Pâinea care aduce confort, o nouă stare de spirit și un pic mai multă sănătate

Pâinea care aduce confort, o nouă stare de spirit și un pic mai multă sănătate

În tot ceea ce cumpără, oamenii caută ceva gustos, hrănitor și un pic de nostalgie. Și nimic nu bucură sufletul mai tare decât o pâine hrănitoare, coaptă pe vatră precum odinioară făcea bunica. Află care sunt ultimele inovații de la Puratos Moldova.

Experiență senzorială și o vitrină plină de culoare alături de PatisFrance

Experiență senzorială și o vitrină plină de culoare alături de PatisFrance

PatisFrance este noua gamă de produse franțuzești care aduce o notă de optimism, excelență și savoare cofetăriilor din Republica Moldova și mai departe, consumatorilor. Cu acest articol descoperiți noi produse și rețete, mai sănătoase și mai apetisante.