Trufe cu incluziuni crocante

Ingrediente

Umplere și finisare:

Din câte 10g de compoziție, modelăm manual fiecare trufă. La final le trecem prin napolitană.

Modul de preparare

  • Frişca Passionata cu siropul de glucoză se aduc până la punctul de fierbere.
  • Se toarnă compoziția peste Carat Coverlux Dark şi Milk
  •  Adăugăm untul lăsat la temperatura camerei și procesăm cu blenderul.
  • La final adăugăm Supercrem CT Crispy Wafers. 
  • Compoziţia rezultată se acoperă cu peliculă alimentară în contact și se lasă la rece pentru 8-12h.

Trufe cu incluziuni crocante

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Rețetă deliciosă cu ciocolată Carat și cremă de alune de pădure cu incluziuni crocante de vafe. Perfecte pentru orice ocazie.

Descoperă alte rețete
Tort Vis
Tort în straturi cu blat însiropat, frișcă, vișine și o umplutură crocanta de alune de pădure cu vafe. Un deliciu!
Prăjitură Crunch
Prăjitură în straturi cu blat din cacao însiropat și aromă de cafea, strat crocant de ciocolată cu alune pădure și vafe mărunțite, frișcă, glazură crocantă de ciocolată și un ganache cu alune. Perfectă pentru orice ocazie.
Tort Aroma Toamnei
O rețetă delicioasă de tort cu pandișpan însiropat, umplutură de mere, strat crocant realizat cu Supercrem CT Crispy Nuts. Totul glazurat cu caramel. Încearcă rețeta.
Ecler cu măr și mousse caramel
Pune vara în vitrină cu acest delicios ecler compus din mousse caramelizat și o inserție răcoritoare din măr.
Prăjitură cu vișine
Cu această rețeta aduci eleganță și prospețime în vitrina ta de vară.
Tartă cu prune
Pune vara în vitrină cu această tartă cu prune și nuci
Tartă cu fistic
O tartă delicioasă care combină cu succes gustul natural de zmeură și aroma captivantă a fisticului.