Blatul se stratifică cu Carat Supercrem Hazelnut CT Crispy Nuts se rulează, se lasă la rece pentru câteva ore, apoi se acoperă cu CARAT Decorcrem Dark 510CT (temperatura de acoperire 40°-45°C)
Modul de preparare
Blatul
Se mixează Tegral Satin Crème Cake Yellow cu ouăle, apa și Pronto la viteză mare, timp de 7 min. La final, se încorporează uleiul la viteză mică. Aluatul se întinde pe hârtia de copt (tava 40X60 cm).
Regimul de coacere pentru cuptorul cu convecţie: la 165°C timp de 15 min.
Umplutura
Carat Supercrem Hazelnut CT Crispy Nuts se întinde într-un strat subţire pe toată
suprafaţa ruladei.
Glazura de acoperire
CARAT Decorcrem Dark 510CT se încălzeşte până la temperatura
de 45°-50°C apoi se aplică
Ruladă cu incluziuni crocante de nucă
Autor: Puratos Moldova
Nivel complexitate:
Noile produse din gama Carat, cu incluziuni crocante aduc o surpriză plăcută în fiecare creație de cofetărie și patiserie. Te provocăm să încerci rețeta noastră!
O rețetă delicioasă de tort cu pandișpan însiropat, umplutură de mere, strat crocant realizat cu Supercrem CT Crispy Nuts. Totul glazurat cu caramel. Încearcă rețeta.
Prăjitură în straturi cu blat din cacao însiropat și aromă de cafea, strat crocant de ciocolată cu alune pădure și vafe mărunțite, frișcă, glazură crocantă de ciocolată și un ganache cu alune. Perfectă pentru orice ocazie.
Creați o tartă cu fistic pentru Ziua Îndrăgostiților cu Supercrem Pistachio și Carat Coverlux Dark de la Puratos. Vă așteaptă un desert încântător de bun.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.