Praline cu fistic

Compoziție și decor:

  1. Carat Coverlux Dark
  2. Crema de fistic

Modul de preparare

Carcasa
Coverlux Dark se topeşte la temperatura de 45-50°C, apoi se răceşte până la 35-42°C. Glazura se toarnă în formă pentru praline şi se formează carcasa. Le lăsăm la temperatura camerei până se întăresc.

Crema de umplere
Frişca împreună cu glucoza se fierb, se adaugă Coverlux White şi Pralirex Fistic, amestecăm bine până se omogenizează, apoi adăugăm untul la temperatura camerei şi procesăm cu blenderul. Turnăm crema în poş şi aşteptăm ca aceasta să se răcească până la temperatura de 38°C.

Umplerea
Turnăm în forme amestecul cremei obţinute. Punem la frigider pentru 5-10 min, după care închidem carcasa cu un strat de Carat Coverlux Dark.

Praline cu fistic și ciocolată, pentru pauza de dulce

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

#GustăExperiențaCarat

Indiferent dacă te afli în căutarea soluțiilor pentru figurine, înrobare, decorare, aromare sau injectare, cuverturile și umpluturile de cofetărie Carat vă asigură conveniență în utilizare și performanță de top de fiecare dată. Experții Puratos au creat concepte care depășesc așteptările. Inspiră-te, creează și răsfață-ți clienții cu deserturi spectaculoase!

CARAT oferă o gamă largă de umpluturi și cuverturi de cofetărie, care completează gustul, aspectul și aroma produselor finite cu nuanțe delicioase de ciocolată. Fiecare produs din gama Carat se potrivește cerințelor brutarilor, patiserilor, cofetarilor și ciocolatierilor, atât industriali cât și artizanali.

Ingredientele magice:

Gustă Experiența Carat
Prăjitură cu mac și ciocolată
Deliciul perfect pentru iubitorii de gusturi intense.
Biscuiți cu Nuxel și Carat Grains
Gustul inconfundabil al alunelor se îmbină perfect cu chipsurile de ciocolată, oferindu-ți o experiență gustativă de neuitat.
Ruladă cu ciocolată
Ruladă cu ciocolată cu efect seducător
Blondina
Tradiții românești reinventate. Amandina este unul dintre cele mai populare deserturi românești, fiind cunoscut pentru gustul bogat de rom și cacao.
Tort Doboș Amber
Ingredientul Carat Coverlux Amber folosit la realizarea decorului și a cremei transformă acest clasic românesc într-un desert cu aspect nobil, auriu și gust fin de caramelă sărată.
Golden Eclair
O explozie de gust și eleganță, oferită de cele două ingrediente cheie Carat Decorcrem Amber, o cuvertură moale cu gust de caramelă sărată și culoare aurie și CPT Stabil, crema custard cu textură untoasă și gust delicat de lapte și vanilie.
Caramel Napoleon
Un desert înrădăcinat în tradiția moldovenească, dar cu o nouă nuanță de gust - de caramelă sărată.
Pădurea de Aramă
Experții Puratos te ajută sa transformi deserturile clasice în deserturi excepționale. ”Pădurea de Aramă” este o transformare a renumitului tort ”Pădurea Neagră”, cu accente delicioase de caramelă sărată și culoare aurie datorită cuverturii Carat Decorcrem Amber.
Golden Eclair
O explozie de gust și eleganță, oferită de cele două ingrediente cheie Carat Decorcrem Amber, o cuvertură moale cu gust de caramelă sărată și culoare aurie și CPT Stabil, crema custard cu textură untoasă și gust delicat de lapte și vanilie.