Toate ingredientele se amestecă în bolul mixerului, se mixează cu paleta timp de 1 min la viteză mică, apoi 3 min la viteză înaltă. Se transferă aluatul într-un poş și se toarnă sub formă de cercuri , a câte 15g. Se coc la temperatura de 175°C, timp de 10-12 min.
Asamblarea şi decorarea
Biscuiţii se stratifică cu Vivafil Wildberry.
Încălzim Coverflex Dark până la temperatura de 50°C, glazurăm pe jumătate biscuiţii.
Îndată ce am glazurat, transferăm la rece pentru 1-2 min, pentru a obţine luciu la suprafaţa glazurii.
Fie că ai de livrat produse pentru o petrecere sau vrei să bucuri copiii care trec pragul cofetăriei tale, această rețetă este perfectă! Chiar și pentru zilele de post sau pentru vegani.
Numărul consumatorilor care cumpără produse Plant-Based s-a dublat începând cu anul 2019.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.