Toate ingredientele se unesc în bolul mixerului şi se mixează cu paleta, timp de 1 min, la viteză mică, apoi 4 min la viteză înaltă. Se toarnă în forma metalică şi se coace în cuptor la temperatura de 160°C, 40-45 min.
Umplutura
Blatul vegan se mărunţeşte în blender, precum şi nucile. Se amestecă cu crema ganache şi divin, se mixează până se formează un aluat omogen.
Ganache
Frişca se încălzeşte până la temperatura de 80°C, se toarnă peste Carat Coverlux Dark, se amestecă bine şi se lasă la rece timp de 8-10h.
Acoperirea
Chocolante Dark şi untul de cacao, se topesc în vase aparte, la final se unesc.
Compoziția și decorul:
Biluţele de 20g de aluat se modelează, se introduce un beţişor la mijloc şi se lasă la congelator.
Se introduc în glazura de ciocolată, apoi se decorează cu fructe liofilizate.
Cake Pops
Nivel complexitate:
Perfecte pentru petreceri indiferent de sezon și ideale pentru perioadele de post
Numărul consumatorilor care cumpără produse Plant-Based s-a dublat începând cu anul 2019.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.