Tort cu zmeură în ciocolată

Rețetă delicioasă pentru un Post cu Gust

Compoziția și Decorul:

  1. Blatul
  2. Inserția de zmeură
  3. Mousse ciocolată
  4. Glazura de ciocolată

Asamblarea şi decorarea

În formă de silicon(d=18cm) turnăm 50% mousse, aşezăm inserţia de zmeură îngheţată, apoi turnăm cealaltă cantitate de mousse, aşezăm la final blatul şi îngheţăm, pentru câteva ore. Glazurăm, când temperatura glazurii a ajuns la temperatura de 42-43°C.

Modul de preparare

Aluatul
Toate ingredientele se unesc în bolul mixerului şi se mixează cu paleta, timp de 1 min, la viteză mică, apoi 4 min la viteză înaltă. Se toarnă în forma metalică (18cm) şi se coace în cuptorul pe vatră la temperatura de 170°C, 40 min.

Inserția de zmeură
Se încălzeşte Starfruit Raspberry, se adaugă pectina împreună cu zahărul, sub formă de ploiţă. Se continuă fierberea încă 2 minute până ce se îngroaşă compoziţia. Apoi se toarnă într-un cerc cu diametrul de 16 cm și se congelează.

Mousse de ciocolată
Se aduce la punctul de fierbere Ambiante şi se toarnă peste bănuţii de ciocolată. Se adaugă Pralirex Hazelnut şi se procesează cu blenderul. Când temperatura cremei a ajuns la 32-33°C, putem încorpora frișca Ambiante semi-bătută.

Glazura de ciocolată
Se aduce la punctul de fierbere Ambiante, se toarnă peste Carat Coverlux Dark 55%, se adaugă Brillo Neutra şi se procesează cu blenderul astfel încât să îndepărtăm toate bulele de aer.

Tort „Zmeură în Ciocolată”

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Îmbunătăţim Sănătatea şi Starea de Bine a consumatorilor, în timp ce păstrăm gusturile şi texturile excelente.

Tort Zmeură în Ciocolată

Numărul consumatorilor care cumpără produse Plant-Based s-a dublat începând cu anul 2019.