În formă de silicon(d=18cm) turnăm 50% mousse, aşezăm inserţia de zmeură îngheţată, apoi turnăm cealaltă cantitate de mousse, aşezăm la final blatul şi îngheţăm, pentru câteva ore. Glazurăm, când temperatura glazurii a ajuns la temperatura de 42-43°C.
Modul de preparare
Aluatul
Toate ingredientele se unesc în bolul mixerului şi se mixează cu paleta, timp de 1 min, la viteză mică, apoi 4 min la viteză înaltă. Se toarnă în forma metalică (18cm) şi se coace în cuptorul pe vatră la temperatura de 170°C, 40 min.
Inserția de zmeură
Se încălzeşte Starfruit Raspberry, se adaugă pectina împreună cu zahărul, sub formă de ploiţă. Se continuă fierberea încă 2 minute până ce se îngroaşă compoziţia. Apoi se toarnă într-un cerc cu diametrul de 16 cm și se congelează.
Mousse de ciocolată
Se aduce la punctul de fierbere Ambiante şi se toarnă peste bănuţii de ciocolată. Se adaugă Pralirex Hazelnut şi se procesează cu blenderul.
Când temperatura cremei a ajuns la 32-33°C, putem încorpora frișca Ambiante
semi-bătută.
Glazura de ciocolată
Se aduce la punctul de fierbere Ambiante, se toarnă peste Carat Coverlux Dark 55%, se adaugă Brillo Neutra şi se procesează cu blenderul astfel încât să îndepărtăm toate bulele de aer.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.