În paharul de plastic, aşezăm blatul (10g), poşăm nuxel (3g), apoi crema (15g). Repetăm acelaşi lucru de 2 ori. La final decorăm cu nuci.
Modul de preparare
Aluatul
Toate ingredientele se amestecă în cuva mixerului, se mixează cu paleta timp de 1 min la viteză mică, apoi 3 min la viteză înaltă. Se transferă aluatul într-o formă metalică şi se coace în cuptorul cu vatră la temperatura de 180°C, timp de 45-50 min.
Ganache
Frişca Ambiante se aduce până la punctul de fierbere, se toarnă peste Carat Coverlux Milk Plant Based, se omogenizează, se acoperă cu peliculă alimentară în contact şi se lasă la stabilizare, la rece pentru 10-12h.
Se mixează cu paleta la viteză medie, până crema devine densă.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.