Desert la pahar cu Nuxel

Rețetă delicioasă pentru un Post cu Gust

Compoziție și decor:

  1. Blat 10g x2
  2. Carat Nuxel Plant-Based 3g x2
  3. Cremă ganache 15g x2

În paharul de plastic, aşezăm blatul (10g), poşăm nuxel (3g), apoi crema (15g). Repetăm acelaşi lucru de 2 ori. La final decorăm cu nuci. 

Modul de preparare

Aluatul

Toate ingredientele se amestecă în cuva mixerului, se mixează cu paleta timp de 1 min la viteză mică, apoi 3 min la viteză înaltă. Se transferă aluatul într-o formă metalică şi se coace în cuptorul cu vatră la temperatura de 180°C, timp de 45-50 min.


Ganache
Frişca Ambiante se aduce până la punctul de fierbere, se toarnă peste Carat Coverlux Milk Plant Based, se omogenizează, se acoperă cu peliculă alimentară în contact şi se lasă la stabilizare, la rece pentru 10-12h. Se mixează cu paleta la viteză medie, până crema devine densă.

Desert la pahar cu Nuxel

Autor: Puratos Moldova

Nivel complexitate:  

Încearcă rețeta noastră delicioasă la pahar, cu ciocolată și Nuxel, potrivită și pentru consumatorii vegani sau care țin post.

Plant-Based

Numărul consumatorilor care cumpără produse Plant-Based s-a dublat începând cu anul 2019.